• 1
    --- alıntı ---

    medical park sağlık raporu: emre çolak

    emre çolak, medical park bahçelievler hastanesi’nde burun tıkanıklığı nedeniyle operasyon geçirdi.

    emre çolak’ın burun tıkanıklığı şikayetiyle muayeneye geldiğini söyleyen medical park bahçelievler hastanesi kulak burun boğaz uzmanı dr. tahsin özbek, genç futbolcunun eğri olan kıkırdak ve kemik dokudan oluşan burun orta bölmesinin düzeltildiğini, büyümüş burun içi etlerinin radyofrekans uygulanarak küçültüldüğünü belirtti.

    emre’nin bundan sonra çok daha rahat bir burun solunumuna kavuşacağını söyleyen dr. tahsin özbek, şöyle devam etti: “ameliyat sonrasında yerleştirilen slikon nazal splintler 48 saat sonra alınacak. hastamız üç gün sonra normal yaşamına dönebilir.”

    --- alıntı ---
  • 2
    --- alıntı ---

    galatasaray profesyonel futbol a takımı’nın perşembe gecesi oynayacağı karpaty lviv maçı öncesinde sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcuları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

    sabri sarıoğlu’nun tedavisine devam edilmektedir.

    juan pablo pino’nun tedavisine devam edilmektedir
    .
    aydın yılmaz’ın tedavisine devam edilmektedir.

    sindirim sisteminde rahatsızlığı olan lucas neill günü dinlenerek geçirdi.

    soğuk algınlığı rahatsızlığı geçen serdar özkan sağlık ekibi gözetiminde çalıştı.

    --- alıntı ---
    *
  • 3
    resmi websitemizde yer alan ve maalesef pek bilgi içermeyen rapordur.

    --- alıntı ---

    sabri sarıoğlu’nun tedavisine devam edilmektedir.

    juan pablo pino’nun tedavisine devam edilmektedir
    .
    aydın yılmaz’ın tedavisine devam edilmektedir.

    --- alıntı ---

    anam babam zaten biliyoruz tedavilerine devam edildiğini bize ne durumda oldukları ne kadar süre sonra düzelecekleri lazım.
  • 4
    valla yıllardır ilk defa böyle bir sakatlık duydum.

    "ayak tabanının altındaki zarda yırtık oluşan mehmet batdal’ın tedavisine başlandı."

    ayak tabanının altındaki zar ya. artık sakatlıkta bir dünya markası olduğumuzun tescili. bir futbolcu ayak tabanının altındaki zarı yırttırabiliyorsa kusura bakmayın ama ben sağlık ekibini de futbolcuyu da eleştirmem. ancak helal olsun derim.
  • 5
    --- alıntı ---
    galatasaray profesyonel futbol a takımı’nın perşembe günü oynayacağı karpaty lviv maçı öncesinde sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcuları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

    kasık bölgesindeki zorlanma ve yüklenme nedeniyle terapisi yapılan harry kewell dinlenmeye alındı.

    bel ve kasık ağrıları olan elano blumer riske edilmemek için dinlenmeye alındı. elano blumer’e terapi seansı yapıldı.

    her iki futbolcu da galatasaray profesyonel futbol a takımı’nın karpaty lviv maçı seyahat kadrosuna alınmadı.

    --- alıntı ---

    ne yani şimdi pino cana sabri hakan gökhan linderoth hepsi iyileşti mi? sadece bu ikisi mi kaldı ?

    sakatlara ayrı başlık açtılar hala yetersiz hala yetersiz.
  • 6
    --- alıntı ---
    medical park sağlık raporu: 27 ağustos cuma

    galatasaray profesyonel futbol a takımı’nın pazar günü oynayacağı eskişehirspor maçı öncesinde sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcuları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

    fc karpaty maçında aldığı darbe sonucu kaşı yarılan ali turan tedavisine devam edilmektedir. ali turan’a lviv dönüşü sabaha karşı medical park bahçelievler hastanesi'nde cilt altı ve cilt üstü olmak üzere estetik dikiş atılmıştır. ali turan eskişehirspor maçı kadrosunda yer alacaktır.

    dizinde ağrısı olan barış özbek’in tedavi amaçlı olarak günü dinlenerek geçirmesine karar verildi.
    --- alıntı ---

    ben bu kadar kolpa bu kadar adam sken bu bi bilgilendirme anlayışı görmedim. daha önce de yazdım tek sakat bunalr gibi gösterip şirin olmaya mı çalışıyorlar anlamıyorum.

    mehmet batdal, çağlar birinci, gökhan zan, harry kewell, juan pablo pino, elano blumer, sabri sarıoğlu... bunlar da sakat kimi skiyolar. neyi engellemeye çalışolar anlamak mümkün değil.

    iyi gün taraftarı olmayıp her daim takımı destekliyoruz diye keriz yerine koymaya gerek yok. yolunda gitmeyen bir şeyler var ve bunu saklamak doğru bir strateji değildir artık. şirin gözükmek gibi basit olmamalı resmi site.
  • 8
    --- alıntı ---
    galatasaray profesyonel futbol takımı sağlık koordinatörü spor hekimi doç. dr. burak kunduracıoğlu, tedavisi devam eden oyuncularla ilgili galatasaray televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

    kunduracıoğlu, kewell’ın tedavisiyle ilgili yaptığı açıklamada, “harry kewell’ın kasığında bir zorlanma oldu. bu tip zorlanmalarda tekrar kuvvetlendirmeden aynı şekilde sahaya döndürürsek tekrar aynı yer zorlanacaktır. şu an hem tedavisini yapıp, hem kuvvetlendirme aşamasındayız. çok kötü bir sakatlanma değil. ancak ufak, tedavi edilmeyen yaralanmalarda erken sahaya çıkıldığı zaman daha uzun süreli bir sakatlığa neden olabilir. tahminim milli takım arasından sonra bizimle olacaktır” şeklinde konuştu.

    elano blumer’in çok uzun bir sakatlık dönemi geçirdiğini belirten doç. dr. burak kunduracıoğlu, “elano, dünya kupası’nda sakatlandı. kıkırdağında bir problem olmuştu. 8 haftaya yakın bir süre hiç antrenman yapmadı. tedavisinin ardından 12-13 günlük bir kondisyon yüklemesi yapıldı. tedaviler sırasında da kondisyon yüklenmesi yapılıyordu ama 8 hafta ara verdikten sonra maçta ona 20 dakika yüklenmek bile zor geldi. onun için geçen maç dinlendirildi. çünkü onun da ufak tefek problemleri olmaya başlayacaktı. bu olmasın diye şimdi yeniden takımla birlikte antrenmanlara katıldı.” ifadelerini kullandı.

    juan pablo pino’nun arka adalesinde kısmi yırtık olduğunu söyleyen kunduracıoğlu, “pino’nun tedavisi bitti. kuvvetlendirmeleri yapıldı. pazartesiden itibaren kondisyonerle birlikte çalışacak. tahminim eskişehirspor maçından sonra takımdaki yerini alır.” dedi.

    doç. dr. burak kunduracıoğlu, sabri sarıoğlu’nun üst adelesinin yan tarafında yırtılma ve zorlanma tarzı bir ödem birikimi olduğunu söylerken, “sabri de kondisyonerle çalışmalarını bitirdi. artık o da yavaş yavaş takımdaki yerini alacak.” şeklinde konuştu.

    kunduracıoğlu, mehmet batdal için ise şu ifadeleri kullandı: “mehmet batdal’ın ayağının altındaki zarda bir yırtılma oldu. şanssız ve uzun süren bir sakatlık. 6’yla 8 hafta arasında sürecek. tedavisine başlayalı bir hafta oldu. mümkün olduğunca hızlı bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. umduğumuzdan kısa sürede dönebilir ama 6-8 haftayı bulacaktır.”
    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...ol_as/haber/7728.php
  • 11
    --- alıntı ---

    medical park sağlık raporu: 31 ocak 2011 pazartesi

    galatasaray profesyonel futbol a takımı’nın sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcuları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

    arda turan:
    antalyaspor kupa maçından sonra sol kasık bölgesinde ağrıları başlayan arda turan'ın yapılan tetkik ve kontrollerinden sonra osteitis pubis tanısının hem klinik, hem de radyolojik olarak ortadan kalktığı ve bu sakatlığa yönelik şikâyetlerinin geçtiği saptanmıştır.

    sağ kasık bölgesinden kasık fıtığı operasyonu geçiren sporcumuzun ameliyatlı tarafında herhangi bir şikâyeti olmadığı tespit edilmiştir. yapılan tetkikler ve kontrollerde sol da daha belirgin olmak üzere, çift taraflı karın kaslarının alt yapışma yerinde zorlanma ve tendinitis tanısı konmuş, tedavisine başlanmıştır.

    yapılan kontroller esnasında sol kasık kanalında minimal genişleme tespit edilmiş, bu durumun cerrahi bir müdahaleyi gerektirecek boyutta olmadığı görülmüş ancak sporcumuzun sağ kasık bölgesindeki operasyonunu da gerçekleştiren sn. op. dr.ulrike muschawenk'in de görüşünü almak üzere bu sabah almanya’ya giden ve muschawenk tarafından kontrolü yapılan sporcumuzun tanısı doğrulanmış ve şu an için cerrahi bir müdahaleye gerek olmadığı kararına varılmıştır.

    oyuncumuzun bundan sonraki tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları metin oktay tesisleri içinde bulunan medical park sağlık merkezi’nde sürdürülecektir.

    barış özbek:
    bursaspor maçında aldığı darbe sonucu oyunu terk etmek zorunda kalan barış özbek’in sağ omuz ekleminde 2. derece ayrışma tesbit edilmiş ve sporcunun tedavisine başlanmıştır.barış özbek bu sabah yapılan antrenmanda düz koşu yaptı.

    bu iki oyuncumuz dışında çağlar birinci, gökhan zan ve juan pablo pino’nun tedavilerine devam edilmektedir.

    galatasaray.org

    --- alıntı ---
  • 14
    medical park ile sponsorluk anlaşması bittiğinde ali sami yen arenanın yanına inşaa edilecek şişli etfal hastanesinin de etkisiyle vefaadına aşağıdaki isimleri alabilecek rapor.

    (bkz: tobias linderoth etfal sağlık raporu)
    (bkz: gökhan zan etfal sağlık raporu)
    (bkz: harry kewell etfal sağlık raporu)
    (bkz: milan baros etfal sağlık raporu)
    (bkz: çağlar birinci etfal sağlık raporu)
    (bkz: arda turan etfal sağlık raporu)
    (bkz: emre çolak etfal sağlık raporu)
  • 15
    --- alıntı ---

    galatasaray futbol takımı doktoru yener ince, sakat oyuncularımızla ilgili şu açıklamaları yaptı.

    “semih ile ilgili bütün müşahede süresini tamamladık. mr ve tomografilerinde sıkıntı yok bugün de antrenmana çıktı.

    veysel'in burnunda bir kırık oluştu darbeye bağlı bir şekilde, ilk müdahalaede kırığı yerine oturttuk, akşamda kulak burun boğaz ekibimiz gördü, onlar da bir sorun olmadığını söylediler, onunla ilgili estetik amaçlı ileride belki bir müdahale olabilir ancak şimdilik cerrahi müdahale düşünmüyoruz, yarın antrenmanlara çıkmaya başlayacak.

    sneijder ve chedjou da ufak tefek sıkıntılarımız var. sneijder’in uzun zamandır ayağında ağrı olan bir bölge var, oraya özel bir iğne çalışması yapmıştık onu tamamladık. yarın bu durumda dolayı antrenmana çıkmayacak ve dinlendirilecek. hafta sonu oynar mı, oynamaz mı, onun için şimdilik bir şey söyleyemeyiz.

    chedjou’da dizinde ara ara bir problemi söz konusu, ancak bizi çok ürküten bir durumu yok. sadece bugün tedbir amaçlı dinlendirdik. chedjou için de hafta sonuna dair birşey söyleyemem. teknik ekiple oturup bu iki oyuncunun haftasonu maçına çıkıp çıkamayacağını konuşacağız.

    dzemaili için özel bir program yapıyoruz, milli takımda çok ciddi bir yırtık yaşamıştı. ancak problemi büyük oranda çözdük. hatta oynayabilecek kıvama geldi. şu an, ancak ilerideki futbol hayatını etkileyemeyecek bir tedavi süreci uyguluyoruz. onun dışında bir sakat oyuncumuz söz konusu değil her şey yolunda...”

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın