• 6
    --- alıntı ---
    medical park sağlık raporu: 27 ağustos cuma

    galatasaray profesyonel futbol a takımı’nın pazar günü oynayacağı eskişehirspor maçı öncesinde sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcuları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

    fc karpaty maçında aldığı darbe sonucu kaşı yarılan ali turan tedavisine devam edilmektedir. ali turan’a lviv dönüşü sabaha karşı medical park bahçelievler hastanesi'nde cilt altı ve cilt üstü olmak üzere estetik dikiş atılmıştır. ali turan eskişehirspor maçı kadrosunda yer alacaktır.

    dizinde ağrısı olan barış özbek’in tedavi amaçlı olarak günü dinlenerek geçirmesine karar verildi.
    --- alıntı ---

    ben bu kadar kolpa bu kadar adam sken bu bi bilgilendirme anlayışı görmedim. daha önce de yazdım tek sakat bunalr gibi gösterip şirin olmaya mı çalışıyorlar anlamıyorum.

    mehmet batdal, çağlar birinci, gökhan zan, harry kewell, juan pablo pino, elano blumer, sabri sarıoğlu... bunlar da sakat kimi skiyolar. neyi engellemeye çalışolar anlamak mümkün değil.

    iyi gün taraftarı olmayıp her daim takımı destekliyoruz diye keriz yerine koymaya gerek yok. yolunda gitmeyen bir şeyler var ve bunu saklamak doğru bir strateji değildir artık. şirin gözükmek gibi basit olmamalı resmi site.
App Store'dan indirin Google Play'den alın