görüyorum da isim alman olunca kimsenin tereddütü olmuyor.
bu nasıl bir reklam, bu nasıl bir imaj, bu nasıl bir kalite anlayışıdır arkadaş? adamlar hangi sektörde yer alırsa alsın her şeyin en güveniliri, en iyisi onlardaymış fikrini bizlere aşılamışlar...
sen futbol sektörü için "alman felsefesine yönelelim" diyorsun... en iyisini de yapıyorsun, zira dünyada futbolu felsefesiyle oynayan en müthiş ülkelerden birisi... diğer rakipleri ingilizler sürati ve fiziği, ispanyollar tekniği, italyanlar gücü ve mücadeleyi ön plana çıkarırken almanlar hepsini bir arada harmanlayıp "disiplin" kavramı altında birleştiriyorlar.
araba alsan da alman, tank alsan da alman, sanayi makinesi alsan da alman... her alanda kendilerinin kusursuzluğa yakınlıkları imrendiriyor.
klinsmann mevcut durumda düşünülmesi isabetli ve umutlandıran bir isim, lakin mevcut galatasaray yönetiminin ne olduğunu bilse bence onun gibi zeki bir adam teklif kabul etmez.
82
başkanım beni al diye dursun özbek'e whatsapp'dan yazmış.
kulubun mali tablosu harıka olduğu için hemen alınması gerekmektedir. çünkü günümüzde transferler gazoz kapağı ile yapılmaktadır.
83
ben size olacaklari soyleyeyim. kendisi sezon ortasinda gelmez ya haydi geldi diyelim.
yardimci olarak kendi adamlarini getirir yakindan kumanda ayhan ve uzaktan kumanda ozbek'i istemez. kendi yardimcilarini getirir. allah'i varsa sabri'yi kadro disi birakir.
sonra izlemis olanlar rijkaard'in servet'le adnan'la cekilmis filmini tekrar izlerler. birden geriye kosmakta zorlanan defans oyunculari peydah olur. bir kismi cikar hocayi elestirir. birden basinda yabanci dusmanligi baslar evlatlarimiz daha iyi yonetirler denir vs.
gerci alman bunlari oper atar gozunun yasina bakmaz da bilemiyorum altan. bizim yonetimler herkesi yedi. bizim taraftarin yedigi tek yonetim adnan polat yonetimi ki onu da liseliler zaten yiyecekti. ultraslan divan aysal hesabi.
derdimiz hoca derdi degil. derdimiz galatasaray'i yonetenlerin niyetleri. adamlarin niyetlerinin iyi olduguna inanmiyorum. yoksa kim istemez klinsman gelsin takimi dumduz etsin coplerin uzerine bassin florya'yi kimil zararlilarindan sunelerden temizlesin.
84
söz konusu bile değil. oldu diyelim gelse. evden floryanın yolunu ezberleyene kadar sezon biter.
bundesliga'da koçluk yapacak güncel bir lisansı yokmuş kendisinin. haftaya da bayern ile oynuyor herta berlin.
edit: yenilemiş lisansı.
88
"birlik ve odaklanma yoksa çalışmam" diyerek hertha berlin'de teknik adamlık görevinden istifa etmiş teknik adam. ilginçtir, kulüpte denetim kurulundaki görevine devam edecekmiş.
bir donem formasini da giydigi tottenham’in mourinho yerine kendisini getirecegi konusuluyor.
90
artık ne ara olduysa, bir şekilde bizimle anılmış ve haberlere konu olmuş teknik direktör. ancak yusuf günay tarafından bu haber yalanlamış.
--- alıntı --- "alman teknik direktör jürgen klinsmann ile görüştüğüm şeklinde bazı yayın organlarında yer alan haberler tamamen gerçek dışıdır. kamuoyuna saygıyla duyuruyorum." (dha) --- alıntı ---
alman hocaya evet ama bu klinsmann olmamalı. sadece futbolculuktan gelen marka değeriyle iş buldu şimdiye kadar ama pek bir başarısı yok.
daha genç ve gelişime açık hocalara yönelmeliyiz.
92
medyada neredeyse hiç geçmemesine rağmen hemen yalanlanan teknik direktör. :)
gerçekten kendilerini bu kadar komik duruma düşürmeleri çok garip. bakın biz alman teknik direktör getirebiliriz, bunlarla görüşebiliriz algısı oluşturmak da güzelmiş.
jürgen klinsmann'ın iyiliği ya da kötülüğünü konuşmaya gerek yok. mevcut yönetimin getirebileceği hocalar ümit karan, bülent kormaz hatta hasan şaş ile sınırlıdır. alman hocalar, ben sana bütçe vermeyeceğim, senin istediğin değil menajerin önerdiği oyuncuları alacağım, başarısızlıkta da bütün suçu sana atacağım sözlerine galatasaray'a gelmez.
mevcut yönetimin getirmeye gücünün yetmeyeceği teknik direktör.
93
yusuf günay, kendisiyle görüşme yaptığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.
yusuf günay'ın kariyer zirvesi de bu olabilir: jurgen klinsmann'ı yalanlamak.
94
hazır boştayken şenol güneş sonrası a milli futbol takımı teknik direktörlüğüne getirilmesi gereken yetenekli, zeki ve çalışkan spor adamı. keşke gündeme getirilse artık oyuncularımız tüm avrupada tanınıyor onları güzel bir planda bir araya getirebilecek kişi kendisi olabilir.
95
şu an boşta olan teknik direktör. zamanında almanya ve abd milli takımlarını çalıştırmıştı. hatta futbolla alakasız abd milli takımına bile pozitif futbol oynatıyordu. acaba yoklasak kendisini teklifimizi kabul eder mi?