galatasaray'a her sezon hümeyni gibi geri gelecek sanırım bundan sonraki kariyerinde.
3052
ortada dolanan 250 bin euro kiralama bedeli ise bakın durum gerçekten çok vahim. bu yönetime diyecek çok şey ama muhtemelen pilot olurum. 250 bin euro günümüz futbol dünyasında para mı? 250 bin euro için mi bunca lafı yediniz? yuh size.
3053
gelirse, geldiği gün mesut'a açıklama, paylaşım vs yaptırırlar rol çalıyor diye muhtemelen. öyle bir futbolcu kendisi. (bkz: 2020 2021 ara transfer dönemi)
3054
sorun 250 bin euro değildir ki zaten onu verecek paramızda var hali hazırda. sorun zorunlu satın alma bedeliydi bu zamana kadar onu da monaco'nun istediği gibi zorunlu satın alma olmadan çözülmüş gibi. burada bizim için iyi olacak tek şey zorunlu olmayan bir satın alma opsiyonu olması ki onu da sanmıyorum.
3055
yönetimden o kadar emin değilim ki, resmi olarak açıklanmadan istanbul için uçağa bindiğini görsem fenerbahçe’ye geldiğinden şüphelenirim.
beni bu psikolojiye sokanlar utansın.
3056
opsiyonun zorunlu olup olmamasından daha çok gene 6 aylığına kiralanmış olmasına takıldım. ulan yeter da ocak ayında geliyor haziranda gidiyor.
hadi opsiyon zorunlu değil 1.5 yıllığına kiralansaydı bari de adam kafasını sahaya verebilsin. haziranda ne olacak sorusu meşgul etmeseydi kendisini.
3057
zorunlu olmayan opsiyonla 6 ay kiraladıysak iyi bir iş yaptığımız futbolcu. uzun zamandır futbol oynamıyor, zorunlu bir opsiyon elimizde patlayabilirdi. direkt alacak paramız zaten yok. bu bağlamda kiralık transfer edip ve söylendiği gibi 6 milyon euro opsiyon koydurabildiysek iyi. bu alışverişten karlı çıkmışız demektir. bunun dışındaki bir formulün, buna direkt satın almak da dahil, iyi bir transfer olacağından şüpheliyim. böylesi çok daha iyi.
yani eleştirelim, eleştirilecek onlarca şey var zaten. bu yüzden eleştirmek için eleştirmeye hiç gerek yok diye düşünüyorum.
3058
kulüp tarihimizde bu kadarı da görülmemiş transfer süreçlerine konu olmuş futbolcu. bonservisini almak neden bu kadar zor anlayamıyorum.
eğer ölürsem henry gelmeden beni de gömün ellerinizle sami yen’in çimlerine
3059
galatasaray skoru 1-0 yapsın gerisini buna bırakın. çözecektir bir şekilde.
çünkü süper lig'de büyük takımlar hariç diğer anadolu takımları büyük takımlara karşı hep kapanarak oynuyor. onyekuru ise kapalı savunmalara karşı etkisiz kalıyor. bundan dolayı onyekuru derbi performansları hep çok iyidir çünkü kapanmıyorlar oda çılgın atıyor.
ama anadolu takımları kapandığı için onyekuru silik olabiliyor gol gelene kadar. fakat gol geldikten sonra anadolu takımları gol atmak için hücuma çıktığı zaman; of of. onyekuru o zaman işte 3 puanı tek başına alır.
ama fransada neden yapamadı? demeyin. orada takımlar bu mantalite ile oynamıyor. hatta dünyanın hiç bir yerinde futbolu bizim anadolu takımları gibi oynayan yok. büyük küçük demeden bir oyun planları var. bizde anadolu takımları önce rakibi durdurmak, önlemek için sahaya çıkıyor.
onyekuru zaten bu yüzden belçika ve türkiye ligi dışında her yerde etkisiz kalacaktır.
3060
ekşi sözlük'te hakkında harika bir yorum gördüm, burada da paylaşayım:
3 farklı hesap tarafından bu gece uçağa bineceği söylenen futbolcu. bitti sanırım bu iş. 19.05'te kap gelebilir.
3062
keşke kendisi puzzle'ın son parçası olsa keşke ama değil işte. o gelince bahar gelmeyecek hocam, zira bu yıl takımın üzerinde sinir bozan bir ölü toprağı var. allahın jimnastikçileri köpek gibi arzulu futbol oynarken bizimkilerin bu şekilde davranmaları sinirlerimi hoplatıyor. ligin zaten taraftarsız tadı yok, bir de bu eklenince tam bir kabus oldu bu yıl. umarım ikinci yarı daha olumlu geçer bizim adımıza çünkü ilk yarıda kazanmamız gereken hiç bir maçı kazanamadık, dişe dokunur bir futbol oynamadık, satamadık, alamadık, şanssızdık, isteksizdik belki... evet onlarca nedeni var ama yapan yapıyor işte abi, neyse sorun çözmesi gerekenlerin artık aksiyon alması, elini taşın altına koyması lazım yoksa bu sezon çöp olacak.
ucaga binme gibi bir durumu yokken, basinin ucagi kacirdigini soyledigi oyuncu. cevir kazi, yanmasin.
yalanciyi incitmiyorlar sonucta, oyle de bir durum var.
3069
yakında www.onyekurugeldimi.com internet sitesinin açılmasına sebebiyet verecektir. muhtemelen sonunda 6 aylık düşük birnkiralama bedeli ile opsiyonsuz veya 10 milyon euro opsiyon ile aliriz kendisini...
belhanda'nın kankası kendisiyle anlaşmamızın yakın olduğunu ama bu gece uçağa binmek gibi bir durumun olmadığını, yarın gelme ihtimalinin olduğunu yazmış. bizim basın da kendi yalanlarını örtbas etmek için uçağı kaçırdı haberi üflüyor.
3071
geliş saatini veren duyumcuların şimdi de uçağı kaçırdığını iddia ettiği futbolcu. bu adam aylardır galatasaray’ı bekliyor, gerekirse pilot olur uçağı kullanır, ne kaçırması. kandırmayın galatasaraylıları!
fakat bir şeyi hatırlatalım, geçen sene yarım sezonluk performansı o kadar iyi değildi, hafızanızı zorlayın. tüm yarım devre sadece bir gol attı*, onu da atana kadar 10 pozisyon kaçırdı. umarın gelir ve başarılı olur. hatta bonservisi de alınır. başarı için istikrar önemli bir şey.
3073
aklima robert pires’in ucagini getiren futbolcu.
3074
uçağının kaçtığı söylenen oyuncu. ardından faks makinasının da kartuşu biterse, gerçek galatasaraylı olacak olan oyuncu.
3075
bülent timurlenk'e göre öyle 5-6 milyon euro opsiyon "kesinlikle" yokmuş. ben anlamadım bütün medya var diye bağırıyor hatta zorunluydu o sorun çıkarttı diyordu. kendisi ise "kesinlikle" yok diyor.