• 1
    artık yavaştan yüksek sesle dillendirilmesi gereken slogan.

    kimse kimseyi kandırmasın artık. bu iş yürümüyor. burası galatasaray, akhisar değil. insanlığına, karakterine asla laf edilemez ama bu profesyonel bir olay. koskoca galatasaray'dan bahsediyoruz. başkan ve yönetim de son derece basiretsiz olabilir ama sahadaki yanlışlar tamamen hamza hamzaoğlu'nun sorumluluğundadır.

    evet geçen sezon iki kupada imzası vardır. anasının ak sütü gibi helal iki kupa ve dördüncü yıldız. ancak aslan payı muslera'nın, sneijder'in, melo'nun, yasin'in olmuştur. bilic'in ve ismail'in çapsızlıkları da eklenince şampiyonluk geldi.

    prandelli zamanında da aynı şeyi söyledim: "biz iyi bir takımız. birçok avrupa kulübünden de iyiyiz. kumaşı kaliteli oyuncularımız var ama maalesef takımı kenardan idare eden şef çok beceriksiz" diye. o dönemde prandelli'yi gönderip hamza hamzaoğlu'nu getirmek, yapılacak en mantıklı ve doğru hamleydi ancak halihazırda sezon başında hatta sezon bittiği gün sıkıntılar görülüp gereken yapılmalıydı.

    henüz geç kalınmış değil. doğru bir operasyonla herşey yoluna girebilir. sonuçta bu galatasaray. her zaman her platfomda şampiyonlukların en büyük favorisi galatasaray.
  • 8
    o istifa sesleri ligin 10. haftasında yükselecektir. prandelli ile ne yaşadıysak hamzaoğlu'nda da aynı şeyleri yaşayacağız. kabız futbol anlayışı, ligde idare etmeler, ama şam. ligi'nde ağır sıçmalar. ancak prandelli her ne kadar berbat bir teknik direktör olsa da kondisyonerleri sağlamdı. hamza hoca'nın teknik ekibinin ise bize güzel bir fizik mirası bırakacağını sanmam.

    istifa denmesi şimdilik komik görünse de 5-10-15 hafta tanıyorum hamza hoca'ya. giderse yanında yönetimi de götürür. cüneyt tanman iyi sıyrıldı aradan ama.
  • 9
    cok umutlydum hamza hocadan,hemde iki kupayla sampiyon yaptiktan sonra.cifte kupa almamiza ragmen yeni sezonda takimdaki eksikleri mutlaka gorur diye dusunmustum,hemde sampiyon olmamiza ragmen cesitli taraftar forumlarinda kendisine sallayan renktaslarla ters dusmustum.ama sen tutturdun dengede,denge,illede denge diye sabri yeteneksizini,vitaminsiz jem paul karacani getirdin,burak kusmesin diye forvet almak istemedin.yani kisacasi bile bile lades dedin hoca efendi!!ama en kotusu taraftara yalan soyledin be hamza hoca!senin 9 milyon euro istiyorlar dedigin oyuncuyu capsiz kara kargalar bedavaya getirtecekler.senin medyaya hamza ve ekibi izledi,bu transfer scout basarisi dedirttigin rodriguezi bile meloyu bedava birakma sartiyla menajerinin getirttigi soylenmekte.nasil bakacaksin acaba bundan sonra taraftarin yuzune cok merak ediyorum.kendin ettin kendin buldun,sana destek veren taraftari bile bir bucuk ay gibi kisa bir surede kendinden nefret ettirmeyi basardin.vallahi bravo!!bakalim takimdaki dengeli yerli evlatlarin seni nereye kadar tasiyacak.hep birlikte izleyip gorelim.
  • 13
    nasıl yenildiğimizi herkes yazmış lakin suç ne sabri'nin de yonetimin, yaklaşık 20 milyon euro harcayıp sağ beke sadece yedek tarık'ı alabilen bu arada kasayı boşaltan eski über yönetimlerin eseri.
    bu arada ağır yüklemeden çıkmış ve kampa geç katılıp form tutmayan onca oyuncu varken ilk kötü sonuçta hocayı istifaya çağırmak nedir. entry sayısını arttırdığım için kendime kızıyorum.
  • 15
    ffp'den seneye avrupaya gidilemicek belki de hala böyle konuşabiliyorsunuz. hamza hamzaoğlu gittiğinde yerine gelecek ondan daha iyi olmayacak veya daha iyi transfer yapamayacaktır, önümüzde engellerin olduğu farketmelisiniz. hamza hamzaoğlu'ndan önce para sıkıntısı çekiyoruz diyip sabri'ye zam yapanlara falan söyleyin bunu da biraz inandırıcılığınız olsun.
  • 16
    turkiye'de "musibet based security" olayi kabul gordugu icin, takim rezil rusva olmadan, cumle alemin diline dusmeden istifasi zor. ffp madem bu kadar onemli, jem karacan'i niye alirsin? bilal'in faydali olacagini dusunsem de, stil olarak onceligimiz olmayan boyle bir adami almanin mantigi ne? burak kalitesinde bi forvet 15-20 milyon diyosun da, burak'a 2 milyon veren cikmaz. bruma'yi gonderdin sag kanat da kalmadi. simdi ora eksik, adam almaya kalksan yine bi dunya para vermen lazim, o zaman tut adami takimda. porto olacagiz derken, genclesecegiz derken takimi dedelerle doldurdun. yetersizligi gun gibi asilar adamlari gormek icin yirttin kendini, ama yelta'ymis, olcanmis, umurlarinda degil dunya adamlarin. takimin dengelerinin bizzat icine ettin. taraftar ayaklanmasa aydin'la sozlesme uzatilmasi kismen de olsa senin insiyatifindeydi. tutturdun bi turk tkintisi, stopere serdar aziz'i istiyorsun. ulan zambrano denen adam bonservissizken niye salca olmadin. bekleyelim bonservissiz ama belki aldigimizda uzerine para oderler diye mi bekledin? serdar aziz'e odetecegin parayla medel'i alirsin, su sartlar altinda daha iyisini zor bulursun. mbia bostayken orali olmadin. madem ffp elimizi zorluyordu, hic mi takip etmedin bostaki oyunculari? simdi ya su kalitesiz turk sevdandan vazgec ya da daha da bozusmadan, elaleme de rezil olmadan yollarimizi ayiralim. bu gidisat taraftarlari cok rahatsiz ediyor cunku.
  • 19
    ne yazsam bilemedim. hayır düşüncelerimi olduğu gibi buraya döksem yüksel ihtimalle pilot olacağım o yüzden sırf sözlüğe girip alakasız alakasız başlıklara yorum yapıyorum. jimnastik, badmintonvs neden mi ? 1- gündemde kaybolmamak için 2- yarın öbür gün şu sözlüğe spor adına araştırma yapan bir çocuğun, öğrencinin filan olur da işine yarar.

    ama artık yetti tabi. abi ne demek hamza hamzaoğlu istifa ya ? biri bana anlatsın hadi şunun mantıklı elle tutulur bir yanını... yaptığı hatalar vs elbette tartışılır ama istifa ? hadi etti diyelim ve düşünelim. yerine gelmesi gereken bir isim kimse yazmamış, yerine gelecek olan adamın* eline şu mali tabloda ne sunulabileceği gene aynı şekilde... bakın size bir ufak istatistik vereyim hocasını sezon başladıktan sonra gönderipte şampiyon olan kaç takım var ? 2 beyler. evet sadece 2. bunlardan 1. mustada denizli, beşiktaşile ikincisi hamzaoğlunun kendisi. yani bu işler burada yazdığınız kadar kolay değil. ya hadi bunu göz önüne almıyorsunuz geçen yıl ersun gönderildikten sonraki fenerin halinide mi hatırlamıyorsunuz ? aziz yıldırım'a kızarsınız ama abi kusura bakmayın öne atılan tezler konusunda aziz yıldırım maalesef sizden önde. neden ? çünkü ersun yanal'ı göndermesi için elindeki sebeb * sizinkinden kat be kat mantıklı. burada hamzamevzusunu hep tartıştığım çok kişi vardır. ben kalması gerektiğini düşünürken onlar gitmesi gerektiğini düşünürdü. şimdi o yazarların yazdıklarına bakıyorum onlar bile savunma moduna geçmiş. nedeni buradakilerin mantık dışı argümanlarla adamı eleştirmesi. ve maalesef bu hiç bir rasyonel temeli olmayan yazıların bir başlıkta aynı yazarlar tarafından defalarca tekrar edildiğini görüyorum. eskiden bunları, tam tersi bir düşünce yapısıyla taarabt yapardı. o zamanlar okuyucuydum. şimdi yazarım ve gördüğüm farklı düşünce yapısı aynı yobazlık...

    son olarakta şunu sormak istiyorum; belki haddime değil ama beyler siz hayatınızdaki sorunlarıda mı böyle çözüyorsunuz ? yani sorunu yok etmeye çalışarak! mesela örnek; babanızla aranızdaki ilişki istediğiniz gibi gitmediğinde ona diyorumusunuz mesela vizyonsuz, sende benim babam olacak nitelik yok, git efendin olan dedemin dediklerini yap vs böyle mi eleştiriyorsunuz babanızı ? veya arkadaşınız, sevgiliniz sizi bazen hayal kırıklığına uğrattığında; derhal kapının önüne koyulmalı, bir an önce benden ayrılmalı vs mi diyorsunuz ? hea gerçek hayatta da böyleyseniz diyecek birşeyim yok...
  • 21
    yapmayın etmeyin arkadaşlar ya. bu adam size ne etti allah aşkına. bir hazırlık maçında 4 yedirdi diye teknik direktör istifaya davet edilir mi hiç? daha bunun ş.ligi var, süper dandik ligi var. oralarda iyi sonuçlar alarak galatasaray'ın alex ferguson'u olacak bir adamı baştan idam etmek hiçbirimize yakışmaz.

    biraz itidal istirham ediyor ve i love you hamza hamzaoğlu diyerek son veriyorum satırlarıma.
  • 22
    bu başlığı kaybedilen maçlarda falan uplamak gerekir veya hamza saçma açıklamalar yaptığında. çünkü o zaman onun istifasını isteyen bizler hep burada olacağız her gün istediğimiz gibi ama kör gibi destekleyenler utanıp da iki kelam yazamayacaklar buraya.

    bakın yeni bir gün başladı ve sanki aylardır her açıdan rezalet bir şekilde gitmiyormuşuz gibi hiçbir şey olmamış gibi yazmaya başladılar.

    biz burada çoğunluğu sağlayınca hamza'nın gitmeyeceğini biliyoruz. biz doğru bildiğimizi, gerçekleri duygusallığa yer vermeden realist bir şekilde dile getiriyoruz. merak etmeyin hamza böyle giderse stadta istifa diyen çoğunluğa zaten dayanamaz.
  • 23
    alakasız giriler giriyorum diyen ve hamza hamzaoğlu kendisi olabilir diye itham edilen(ki çok mantıklı bence hamza hamzaoğlu da futbola bayağı bir uzak) bir sözlük yazarı aklınca onu istifaya çağıran galatasaray sözlük yazarlarına bir şeyler söyleyip pilot olacak halde imiş. tutmayın küçük enişteyi.

    olmayacak olan olay. en iyi çare takımda kalması diyenler neye güveniyor onu merak ediyorum. gelenin umut u oynatmaması bile takım adına faydalı olur. zaten tek bunu yapsa hamza hoca nin alacağı puanlardan fazlasını toplar.
  • 25
    bakın arkadaşlar, inanın beş yabancı sınırı olsaydı hamza hoca yine bir şeyler yapabilirdi ama bu haliyle gerçekten çok yetersiz kalıyor. kaliteli yabancıları takıma kazandırma gibi bir niyeti ve gayreti yok. var da gizliyorsa büyük hata yapıyor.

    bir kere melo'nun takım için ne ifade ettiğini anlayamamış bir teknik adam. başka bir şey söylemeye gerek var mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın