resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 807
    iyi başladı, umut vaadediyor. hamza hoca artık büyük bir takım çalıştırdığının farkına varıp atılan goller, hakeme itirazlarında tavır ve hareketlerine dikkat etmelidir. sıradan bir anadolu takımına atılan her golde kupa kazanmış kadar sevinmek aşırı kaçıyor. haklı bile olsak her tartışmalı pozisyonda hakeme aşırı dozda itirazda bulunması da ölçüsüz oluyor. en büyük derdimiz bu olsun diyelim. kenarda ne olursa olsun ruh haline sahip çıkabilen bir yönetici olmalı, o öyle yaparsa sahadaki oyuncu tribündeki taraftar da ipin ucunu kaçırır.
  • 4124
    transferin bitmesine 1 ay kala yedek kaleci, stoper, sağ bek, defansif özellikli orta saha, forvet gibi 5 eksiği olan takımın hocası. ama hala 2 ay önce dediği gibi gerekeni yapacağız diyor. aynen aynen, birloyla, jemle yaptın gerekeni helal sana. 2ayda as takim kalitesinde 1 transfer yaptırmış olan teknik direktördür. vizyonsuzdur, galatasaray'a yakismiyordur. aralik ayını göremez. bunu da buraya yazıyorum.
  • 9926
    4. yıldızı kazandığımız sezondan sonra bana hayal ettirdiklerini şu sıralar okan buruk ile yaşadığımız hoca. her zaman kendisini çok sevmişimdir. keşke farklı bir hikayemiz olsaydı o şampiyonluktan sonra.

    2025'e girmek üzere olduğumuz şu günlerde arabistan ligine yardımcı hoca olarak gidiyor olması ne kadar kötü bir kariyer yönetimi yaptığının özeti oldu.
  • 5821
    bugüne kadar kendisi hakkında gördüklerim;

    . adam kayırma
    . ayrımcılık
    . yerli hayranlığı
    . yabancı düşmanlığı
    . genç oyuncu nefreti
    . taraftarla inatlaşma
    . kötü antrenör olduğunu kabul etmemesi
    . istenmediği yerde durması
    . kazanılan maç sonrası taraftara laf sokma çabaları
    . kezban kız tripleri
    . umut bulut'u her halükarda ilk 11'e yazması
    . sabri sarıoğlu ile sözleşme yeniletmesi
    . sabri'yi 90. dakikalarda oyuna alması (maç başı primi?)
    . futbolcularını medya önünde ateşe atması
    . otorite eksikliği
    . vizyonsuzluk
    . adaletsiz olması
    . futbolculara söz geçirememesi
    . taktiksel eksiklik
    . takıma 1.5 senedir iyi futbol oynatamaması
    . yabancı futbolcularla iletişim kuramaması
    . skandal açıklamaları ("her maçta galibiyet bekleniyor")
    . galatasaray'ı çalıştırdığının farkında olmaması
    . takım içi denge saçmalığı
    . yanlış transferler
    . eksik bölgelere transfer istememesi
    . burak yılmaz'ı west ham'a göndermemesi
    . yönetime kendini kalkan etmesi
    . astana faciası
    . bunca hata ve yanlışa rağmen hala istifa etmemesi

    galatasaray'ın başında kaldığı her gün bu listeye yeni maddeler ekleyecek ve bu liste uzayıp gidecektir. tez zamanda gitmen dileğiyle.
  • 1395
    galatasaray ile çıktığı ilk fenerbahçe deplasmanında çok net sınıfta kaldı. çıkardığı ilk on bir hatalıysa bile bu taktik hata olur. umut ile çıkar. telles ile çıkar bu bir nebze anlaşılır ama maçın içerisinde o hata devam ettiriliyorsa burada bir sorun vardır. umut bulut'un olmadığı ve galatasaray'ın top yapmadığı, fenerbahçe'nin pozisyon üstüne pozisyon bulduğu bir ortamda ayağında top tutabilen bir adama ihtiyacımız varken telles-yasin değişikliği galatasaray'a bir şey katmadı. emre çolak ilk tercih olmalıydı. çıkan adam ise umut bulut. birinci hatayı yaptıktan sonra ikincisini gole kadar oyuna müdahale etmeyerek gerçekleştirdi. her dakika fenerbahçe pozisyon bulmaya devam ederken kenarda seyretti. sonuçta yasin'in sağ kanatta sabri ile birlikte ileride kalarak verdikleri açıkla golü yemiş olduk. bu maçı maalesef hoca kaybetti. telefi edecektir. kendisini asıp kesmeye gerek olmadığı da bir gerçek.
  • 525
    bu sezon çocuğu koyup 4. yıldızı getirecek yeni hocamız. hamza hoca bir kere dürüst bir insan ve taraftarın çok yakından tanıdığı bir isim. ben ne sneijder ile alakalı ne de diğer konularda sorun yaşamayacağını düşünüyorum. tek yapması gereken mücadele eden, sahada basmadık yer bırakmayan bir takım yaratmak olmalı. çünkü bizim için en anlamlı başarı, sahada edilen mücadeledir. biz süper finalde fenerbahçe'ye de yenilirken, mücadeleden dolayı zevk aldık. takım mücadele etsin, isterse şampiyon olmayalım biz yine hocamızı bağrımıza basarız.
  • 8732
    takıntılı ve çok eksiği olan teknik direktör.

    eksikleri giderilemeyecek eksikler değil. basın sözcüsü tutarsın, saha dışıyla ilgilenmezsin, transferler için futbol direktörü talep edersin ve bu adam gözlemci ekibiyle çalışır, bütün bu sıkıntılar aşılır.
    ama yerli takıntısı, bazı oyunculara olan takıntısı, eksiklerini gidermeme takıntısı giderilebilir gibi gözükmüyor, giderme yönünde çabası da yok.
  • 694
    9 aralık 2014 galatasaray arsenal maçından hiç bir beklentimiz olmadığı için, yedek kalecimiz sinan bolat'ı sahaya sürmesini doğru buluyorum. evet doğru, niye mi? tecrübe. muslera'nın dinlendirilmesi. yasinin 45 dk oynaması gayet normal. ikinci yarı arsenal'in geri çekilmesini göz ününde bulundurarak söylüyorum, ikinci yarı bize çok şey kattı.tamamen yüklenmemiz, resmen bir ders çıkartma imkanı verdi. tabi arsenal bir defa gelip son saniye gol atması da, istesek daha atardık mesajından çok, savunmamızın kötülüğünü de gösterdi. çok daha güzel günler göreceğiz. umudunuzu asla yitirmeyin.
  • 5902
    üzülmeye değmecek bir adamdır.

    kovulmadığı her an savunanları zor durumda kalıyor. çoğu gitti azı kaldı, çok da üzülmeyin derim. attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değsin birader. kafa patlatmaya değmez.

    ama mesela;

    adamlar vardır cidden savunmak zorunda kalırsın. bu sözlükte arda turan olarak nitelendirildim mesela. neden? adam gibi adam çünkü. bana ters politik görüşlere sahip insanlara karşı tutumunu beğenmem; ki onda bile düşünüyorum, yani özel hayatımda ben de arkadaşlarımı politik görüşlerine göre izole etmiyorum, onun da etmeme hakkı var. yani adam vardır hakikaten lince uğrar ve üzülüp savunma ihtiyacına girersin, adam vardır her türlü fırsat elindeyken adamcılığı, dengeleri, yönetime kendini siper etmeyi, kendisini yapıcı eleştirenlere de trip atmayı seçer. böyle adamdan da hoca moca olmaz. gece yarısı kafa patlatmaya değmez birader.
  • 1092
    ne olursa olsun arkasında durduğum hocamızdır. hataları vardır, olabilir. önemli olan bunlardan ders çıkartabilmektir.

    bir puan kaybıyla hemen asılıp kesilmiş ve hatta fenerbahçe ajanı ilan edilmiş burada. herkesi aklı selime davet ediyorum. eğer şu anda biraz olsun şampiyonluk umudunuz varsa onu bu adama borçlusunuz. bir de o günlerce goygoyunu yaptığınız, taşşağını geçtiğiniz beşiktaş derbisi var ya, heh işte onu da bu adama borçlusunuz. prandelli olsaydı o maçın neticesini tahmin etmek pek de güç olmazdı sanırım.

    ayrıca topu direkt olarak kendisine atmak da yanlış. tamam hataları olmuş olabilir belki fakat oyuncular kesinlikle bu maça iyi konsantre olmamış gibi geldi bana. özellikle defansın her topu izlemesinin bir açıklaması olamaz. hamza hoca ne yapsın şimdi? adamın elinde thiago silva vardı da o mu oynatmadı? ya da forvet de falcao'muz vardı da oynatmadı mı? taktiksel hataları eleştirirseniz, size yüzde yüz hak verir, saygı duyarım. ama bel altından vurmak da neyin nesi yahu? bir anlık öfkeyle yazılan şeyler, sezon sonunda yüzünüzü kızartabilir.

    neyse, neticede geldiğinden beri sadece 2 tane beraberliğimiz var. ligde yenilgi yüzü görmedik. tüm maçları kazanacağız diye bir şey yok. 17'de 16 yapmak malumunuz herkese nasip olmaz. :) kaldı ki ligin açık ara en diri ve en iyi top oynayan takımına puan kaybettik. daha diğer büyükler de oynayacak bursa'yla. herkesi sakin olmaya davet ediyorum.

    (bkz: 1 şubat 2015 galatasaray bursaspor maçı)
  • 4504
    yine olcan'a dakikalarca sabretti. jose'yi oyuna almadı. sevgili hoca olcan'ı unut artık bitti o iş bitti. biz kabul ettik. girdi bize ona verilen paralar. sakat olmamasına rağmen melo'yu niye getirmedi anlayamıyorum. burak hakkında yaptığı açıklama sadece talihsizlik bence daha fazla konuşmaya gerek yok. şunu da söyleyeyim eğer bir şey olur da sneijder senin teknik direktörlüğün altında bu takımdan ayrılırsa gireceğin vebalin haddi hesabı yok. muslera bile konsantrasyon kaybı yaşıyor. sabri'ye hala birinci sağ bek olarak muamele etmen de cabası. bu gidişle bu kafa yapısıyla ocağı zor görürsün. senden umudum hala var. ama gittikçe azalıyor her geçen saniye.
  • 3509
    "amrabat kalsaydi podolskide aceleci davranmayabilirdik."

    bu ne demektir? durun bir düşünelim. ambrabat nerde oynar, kanatta. podolski nerde oynar, kanatta. yani kanat ihtiyacımız olmasa podolski'yi biraz daha düşünürdük demek bu. yani gereksiz transfer değil gerekli yere fiyat performans olarak en iyi kişiyi arıyoruz demek istemiş. bunu anlamak bu kadar zor değil. yapar, yapamaz kararları eleştrilir bu tamam. ama kimse bu cümlenin anlamını anlamayacak kadar salak değil yahu. bunu anlamamak için başka bir motivasyon gerekli.
  • 908
    niasse gibi bir transfer yaptırmıştı zamanında akhisar'a hem de çok cuzi bir fiyata.* ve 2014 yazı başında 4.5 milyon avroya sattılar bu adamı. burdan anlıyoruz ki hocanın yabancı oyuncu ağı geniş. ve geliştirip satabileceği oyuncuyu görebilmiş. üstelik galatasaray'da çok daha pahalı ama ucuz *) oyuncuları getirebilecek. yani yabancı sınırının kalkmış/baya bir esnetilmeş olması çok daha potansiyelli gençleri galatasaray'a kazandırmasını sağlayacaktır. güveniyoruz sana hocam. sen yönetedur ben g*t olmaya razıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın