resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1103
    ne olursa olsun arkasında durduğum hocamızdır. hataları vardır, olabilir. önemli olan bunlardan ders çıkartabilmektir.

    bir puan kaybıyla hemen asılıp kesilmiş ve hatta fenerbahçe ajanı ilan edilmiş burada. herkesi aklı selime davet ediyorum. eğer şu anda biraz olsun şampiyonluk umudunuz varsa onu bu adama borçlusunuz. bir de o günlerce goygoyunu yaptığınız, taşşağını geçtiğiniz beşiktaş derbisi var ya, heh işte onu da bu adama borçlusunuz. prandelli olsaydı o maçın neticesini tahmin etmek pek de güç olmazdı sanırım.

    ayrıca topu direkt olarak kendisine atmak da yanlış. tamam hataları olmuş olabilir belki fakat oyuncular kesinlikle bu maça iyi konsantre olmamış gibi geldi bana. özellikle defansın her topu izlemesinin bir açıklaması olamaz. hamza hoca ne yapsın şimdi? adamın elinde thiago silva vardı da o mu oynatmadı? ya da forvet de falcao'muz vardı da oynatmadı mı? taktiksel hataları eleştirirseniz, size yüzde yüz hak verir, saygı duyarım. ama bel altından vurmak da neyin nesi yahu? bir anlık öfkeyle yazılan şeyler, sezon sonunda yüzünüzü kızartabilir.

    neyse, neticede geldiğinden beri sadece 2 tane beraberliğimiz var. ligde yenilgi yüzü görmedik. tüm maçları kazanacağız diye bir şey yok. 17'de 16 yapmak malumunuz herkese nasip olmaz. :) kaldı ki ligin açık ara en diri ve en iyi top oynayan takımına puan kaybettik. daha diğer büyükler de oynayacak bursa'yla. herkesi sakin olmaya davet ediyorum.

    (bkz: 1 şubat 2015 galatasaray bursaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın