• 1
    fatih terim'in teknik direktör yetiştirememesi başlığında fatih terim'den sonra birisinin yetiştirilmesini isteyenlerin derdi olan hadisedir. galatasaray'in bir futbol kültürüne sahip olması ve bu kültüre uygun teknik adamlar ve futbolcularla yola devam etmesidir.
    ben artik cok sıkıldım. terim baska futbol oynatıyor. mancini geliyor baska oynatıyor. prandellisi, rijkaardi, tudoru baska.
    ben artik takimda bir futbol kültürünün oluşturulmasını ve altyapıda ust yapida benzer futbolun temellerinin atilmasini istiyorum.
    altyapidan gelen adam o futbola aliskin olsun. terim mi gitti u21 hocasi zaten o ise ozel yetenekli bir kisi olarak seçilmiş olsun. yerine o adam gecsin.
  • 2
    bu kültüre sahip olabilmek için altyapı hocalarıyla birlikte koordineli işler yapılmalı. altyapı yatırımları sağlam olmalı. altyapı hocaları a takım eski futbolcularından oluşmalı ya da kariyerini altyapı hocalığı olarak sürdürmüş kişilerden oluşmalı. hangi milletten hoca gelirse gelsin hoca kulübe uymalı sisteme uymalı. sonuçta kimse barcelonaya real madrid oyunu oynat(a)mıyor. transferler iskelet kadroyu destekleyici transferler olmalı. iskeleti de altyapıdan gelecek gençler, bu kültürle pişen yetenekler oluşturmalı.ülkemizde ütopik bir düşünce belki ama ekonomik anlamda takımımızın refaha çıkmasının tek yolu altyapı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın