bu sezon da 3 tır formaya arial basılmış herhalde.
24
bizim markalaşma işinin allah’a emanet olduğunu gösteren şey. aynı web sitesi tasarımı ve uefa ‘da ‘galatasaray aş’ kullanımı gibi.
27
eğer kurallar bu konuda sabit değilse, fontun farklı olmasının yanında; ayrıca bir de isim numaranın üstünde yazmalı. numara altı isimli forma mı olur bu da yeni çıktı.
geçen sene 2 tır arial font stoğu geldi vs. söylemlerle font değişikliğinin mümkün olmadığı söylenmişti. acı zulüm kabul ettik. ama bu sezona da arial font ile başlanırsa ciddi tepki koyulması gerekir. bu font işini halletmemek özensizliktir, boşvermişliktir, hazırcılıktır, aman kim uğraşacak şimdi kafasıdır. galatasaray'da böyle kafaların yer almaması gerekir.
2
çok fazla güzel seçenek var ancak benim en fazla beğendiğim aşağıdakiler oldu. birde bayern'in 23-24 fontu çok güzel.
arial fonttan tiksinmiş bir taraftar olarak buradan yazıyorum. eğer bu font kullanılacaksa her yerde en ağır tepkiyi göstereceğim. lütfen bu haber gerçek olmasın.
7
solo il gala setinde görülebilecek şu font olması çok olası.