heykeli kadıköy'e dikilmesi gereken kalecilik timsali. bakıp bakıp neden şampiyon olamadıklarını anlasınlar. kalemizde 13. senesi bitiyor bu sene. seneye 14.
mertens'le birlikte mahallenin abileri gibiler.* (bkz: dries mertens/#3912625) biri kaleye geçmiş, diğeri hücuma. biri tuttu, diğeri attırdı, çözdüler maçı verdiler fenerin eline....bombayı. bu mevsim olunca bir başka muslera. bravo kaptan! bu sezon 17 maçta kalesini gole kapatarak kendi rekorunu kırdı.
bu galibiyetin baş kahramanıdır* depoda kalmış :) bugün de günün kahramanıdır* kalede başka bir kaleci olsa bugün bu maç berabere bitmişti. bizim de son 4 haftaya gelirken gereksiz yere dizlerimiz titremeye başlardı belki de. onun verdiği güven bambaşka. onun kalitesi rakibin vuruşlarını basit gösteriyor. kıymeti yokluğunda anlaşılır.
kaptan. heykeli mi dikilir, adina tapinak mi yaptirilir bilmiyorum ama takimimizin en efsane futbolcularinin basinda geliyor. bugun de kendisine cok is dustu ve ona ihtiyacimiz olan her an tam zamaninda oradaydi.
26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçında net 3-4 pozisyon kurtararak maçı kurtaran kalecidir. maçı kurtarmasının yanı sıra fenerbahçenin de mental olarak ciddi kırılmasını sağladığını düşünüyorum.
15767
şu artık net bu kulübün sembol oyuncusu. 50 yıl sonra efsane kalecilerimiz sıralaması muslera ile başlar.
15768
ligimizin tartışmasız gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu.
15769
yaşayan efsane.
artık öyle bir noktaya geldi ki kendi rekorlarını geliştirmeye başladı. bu yaşta yaptıkları akıl alır gibi değil.
bugün başlığının yanında (1000) yazsa ve 1000’i de kendisine 1000 kere teşekkür etse az kalır dediğim kalecimiz.
15773
bugün oynadığı futbol akıl almazdı. benim saydığım beş tane çıkardı en az o kadar da kaleyi boşaltıp pozisyon başlamadan bitirdi. helal olsun sana kaptan. (bkz: 26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı)