ilk iki takımın direk, 3.takımın da play-off oynayarak gidebileceği avrupa futbol şampiyonasına takımı götüremeyecek olan hoca.
10306
seni galatasaray var etti, sen de son başarılarımızı. bir şeyler var olup durdu gene var olmaya devam edecek. ancak seni manasıyla, duygusuyla, içten içten sevenlerini kaybettin. *ikinde olur mu... bırak allasen ya.
10307
nani 90+7de gol attı hocam nasıl yedin o golü ? ahımız var hocam dün podolski sag acık oyanamayacaktı. sevmiyoruz seni hocam bugün kız arkadasım mesaj atmadı onun da suclusu sensin. bir de ocakta yemegi unutmus bizim komşu ondan da sen suclusun hadi kabul et.
10308
şu adamın hala sempatizanı olan galatasaraylılar var, bunu anlamak istemiyorum. bu adam en dara düştüğü her an galatasaray'ı can simidi olarak kullandı. ünal aysal o kadroyu kurup fatih terim'i getirmeseydi, şuan kendisi bursaspor, beşiktaş, trabzonspor üçgeninde ekmek parası peşinde olurdu. galatasaray ile kazandığı başarıların ardından bilmem kaç milyon euro'luk sözleşmeyi cukkalamakla meşgul ve bu parayı galatasaray düşmanları ile kader ortağı olarak kazanıyor. umarım şu kulübün kapısından bir daha hiç giremez. teknik direktör ya da başkan olarak dönüp şampiyonlar ligini aldırsa, takımı 11 yıldızdan kursa da fikrim değişmeyecek.
10309
allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın hocam. sevgilimden ayrıldım!!!
beşiktaşlıların ve fenerlilerin sevmediği imparator.
10310
yüzünü görmeye bile tahammül edemediğim en güzel duyguların katili. ben senin fiorentina'ya gittiğin gün 8 yaşımdaki halimle hüngür hüngür ağlamış ve bunun üzerine annemden dayak yemiş adamım. allah benim belamı vermesin. bütün herşeyin içine ettin. sportif anlamda hayatın başarısızlıklarla dolsun, adına galatasaray kelimesini bile alma. 4. tercihin ile buluşmana da az kaldı. kazandığın 'helal' paralarla uzun yaşamlar sana.
10311
mutlu olsunlar diye imza atmam
"milli takım'a yardım etmek istedim. ama yemediğim dayak kalmadı... ben g.saray'a 1974'te imza attım. sonra da hiçbir sözleşmeyi okumadım ama birileri mutlu olsun ya da mutsuz olsun diye de asla imza atmam"
bu sözlerin sahibi tff imza töreninde o dönemki galatasaray başkanına laf soktuğunu düşünen yıldırım demirörenin yanında kavruk kavruk gülüyordu...
biri mutlu olsun diye imza atmadın ya fatih terim... atmadığın imzayla bizi mutsuz diğerlerini mutlu ettin... artık sende herkes gibisin...
adam gelmiş 62 yaşına. hala galatasaray için ölecek değildi ya. para bazen herşey değildir ama çok şeydir. ünal aysal ve fatih terim. onlar iki muhteşem karakter. birbirlerine dayanıyorlardı. birinini kafası çelinince diğerinin ayağı kaydı. biz kime güveneceğimizi şaşırdık. fatih mutlu oldu kafası rahat artık. ünal üzgün, yorgun. ama umrunda değil. belçika' dadır şuan. yatıyordur gencecik karısıyla. ve biz. bu saatte birilerini özlüyoruz ama onlar bir daha geri gelmeyecekler biliyoruz ama yine de buraya kusabiliyoruz ancak. düzen böyle oldukça biz daha çok adam özleriz köprünün ortasında karşı şeride geçen.
10313
bir daha galatasaray'ın kapısından bile geçmemesini dilediğim galatasaray'ın eski başarılı antranörü. yanında bulunduğu şahıslar-kurumlar futbolun teröristi fenerbahçeyi küme düşmekten kurtarmış, türk futbolunu daha berbat etmişlerdir. bu da yetmezmiş gibi sow'u hediye etmişlerdir.
10314
hincal'a gore osmanli macinda burak'in, konya macinda da yasin'in oynamamasi kendi karariymis.
10315
çok acı ama elde kalan kadro ile verim alabilecek tek isim kendisidir.
10316
yıl 2015. sakat olan oyuncuyu milli takıma davet edip, oyuncunun tekrar sakatlanmasına neden olan hoca. fenerbahçe yönetimi hukuksal olarak hakkını arasa kimsenin gikini çıkarmaması lazım bu duruma. yazik gerçekten yazik. (bkz: gökhan gönül)
10317
milli takıma iyi futbol oynatsın diye değil, galatasaray'ın önünün kesilmesi için transfer edilmiştir. o yüzden kötü futbol oynatması problem değildir.
eminimki maçı izleyen letonya taraftarları kendisinin kim olduğunu çözmek için bayağı uğraşmışlardır.
hali, tavırları milli takım teknik direktöründen çok adana kabadayısına benziyor.
10323
3 eylül 2015 türkiye letonya maçında burak yılmaz'ı oyundan aldıktan sonra umut'u sol açığa arda'yı da santrafora alan teknik direktör. hamza hocanın hamlelerini eleştiriyoruz da o bile bu kadar fantastik bir hamle yapmazdı.
10324
yaw nefret edin, etmeyin demiyorum.. ben de kızgınım malum sebeplerden kendisine..
ama bu adamın hocalığına laf etmeyin artık yaa.. yaa yeter.. arkadaş bu adamın size yaşattığı duyguları ananız, babanız, sevgiliniz, eşiniz, arkadaşınız vs. yaşatmamıştır.. bok atmayın artık sırf bıraktı gitti diye..
fatih terim' e söv, ünal aysal' a söv, felipe melo' ya söv, bülent korkmaz' a söv, arda turan' a söv, hagi' ye söv, söv söv söv... bir metin oktay kaldı.. o da allah' tan hayatta değil.. yoksa gün gelir ona da sövülürdü burada..
lütfen yaa.. fenerli' nin aziz yıldırım' a sahip çıktığı dünyada bizleri sevinçten ağlatan şu insanlara saygı duyun en azından, sevmeseniz bile.. lütfen..
lütfen, ey büyük galatasaray taraftarı..
10325
bir zamanlar kendisine tapan fanboyları dahi ricat edip ağlamaya, acındırmaya ve dansözlüğe başladığına göre büyük teknik direktördür. umarım hep yeni türkiye milli takımı'nın başında kalır ve letonya gibi kaliteli ülke takımlarından puanlar koparmaya, şanlı beraberlikler, şerefli mağlubiyetler almaya devam eder.