• 5013
    son birkaç gündür, benim de dahil olduğum 5. nesil yazar grubuyla ilgili çeşitli sebeplerle dert yanılıyor önceki jenerasyonlar tarafından.. ne var ki, yine bu sürede tüm transfer spekülasyonlarının döndüğü başlıklarda yazarlar arası birbirine sallamalar, kendinden önce yazılanlara cevaben kahvehane ağzıyla yazılmış bir veya birkaç cümlelik entry'ler, alabildiğine duyum kirliliği, ince bir zekanın ürünü olduğu her halinden belli olan fotoşop caps'leri, sonu ya futbolcuların karaktersizliğine ya da yönetimin hesap kitap işlerinden zerre anlamadığına çıkan dahiyane analizler almış başını gidiyor.. ve gece yarısına doğru bir de bakmışsınız ki, onlarca entry girilmiş olan bu başlıkların çoğu yukarıda bahsettiğim tipte üstün niteliklere haiz entry'lerden oluşuyor aslında.. yeni nesil olmanın verdiği yabancılıkla 'kimmiş ki bunları yazanlar acep' diye baktığınızda ise çoğunluğunun bu kıdemli yazar arkadaşlarımızdan oluştuğunu görüyorsunuz.. jargon zaten çok zengin ve orijinal; çocuğunu kesenler ve kibar feyzo'nun amele seçme sahnesine selam duran çeşitli bkz kombinasyonları.. estağrufullah, önceki nesillere öğüt vermek gibi olmasın, dikkatimi celbetti yalnızca..

    iyi niyetli tanım: transfer beklentilerinin getirdiği sabırsızlık ve tahliye edilmiş şikecilerin tekrardan palazlanmaya başlamasının kaygısı ve de sıcak havaların etkisiyle bu aralar hafiften dili dimağı şaşmış sözlük..

    sonradan aklıma geldi; ayağı kırılan topçumuza geçmiş olsun demeden direk kükreyen aslanlar da var tabi arada..

    son bir edit daha: robinho bitmiş diye, huntelaar resmi sitede görünüvermiş diye gaz verirsen adama kim olsa şiraze kayar tabi ister istemez, hak vermiyor değilim.. sonumuz hayrolsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın