• 1848
    bu kulübün piyasadaki tüm yerlileri 3'e 5'e bakmadan toplaması sizi sinirlendirip, soluğu ünal aysal ya da galatasaray başlığında almanıza sebep olabilir.

    olmasın.

    çünkü orası fenerbahçe. burası da galatasaray.

    galatasaray serdar kesimal'e 5 milyon euro vermez. serdar kesimal'in daha iyisini altyapıdan çıkarır. çıkaramadı ve verdi diyelim. ikinci senesinde küfreder gibi takımın 4. stoperi pozisyonuna getirmez serdar'ı. bunu ne başkanı yapar, ne teknik direktörü yapar, ne de taraftarı buna izin verir. o kadar gerizekalı bir kulüp değil çünkü galatasaray. hiçbir zaman da olmadı. ne camia öyle bir camia oldu, ne de taraftar hiçbir zaman fenerbahçe taraftarları gibi ''alalım, ne kadar palazlanmış isim varsa hepsini alalım, daha iyisi varsa onları da alalım'' şımarıklığını sergiledi.

    şike yapan bir başkana hala sahip çıkabilme midesizliğini bir kenara bırakıyorum. biz mehmet topuz'u bile kaldıramayız. göndeririz kulüpten. vallaha bak. 10 milyon euro verip alınacak, iki sezonda 10 tane müspet hareketi olmayacak. olmadığı gibi binbir sahtekarlıkla tribünlere oynamaya çalışacak. kendi evladımız sabri'yi bile sırf bu gereksiz şirinlikleri yüzünden yeri geldi mi çarmıha geren bir taraftarız biz. mehmet topuz'u hoca göndertmese de üçüncü gün göndertiriz. ama adamlar sahip çıkıyor. niye? çünkü 10 milyon euro verdiler ve bu tarihi kazığı kamufle etmeye çalışıyorlar. tıpkı başkanlarının suçunun üstünü örtmeye çalıştıkları gibi.

    sonra bunun adı 'sahip çıkmak' oluyor. vefa oluyor. erdemlere bak amk. lan insan taraftarı olduğu kulübü şikeye bulaştıran bir adama sahip çıkar mı? çıkarsa da bunun adı sahip çıkmak olur mu olur? bildiğin gerizekalılık, omurgasızlık, midesizlik, arsızlık bu..

    dün serkan kırıntılı'nın sözleşmesini uzattı lan bu kulüp. elinde volkan demirel var, mert günok var ve sen, üçüncü kaleci olarak bilmem kaç yaşındaki bir adama bilmem kaç bin tl veriyorsun. bundan daha gerizekalıca bir iş var mı? üçüncü kaleciyi a2 takımından biri yapsan ne olur, yapmasan ne olur.. zaten önlerinde volkan var. onun arkasında en az onun kadar iyi başka isim var ve sen bu şartlarda dahi oraya altyapıdan bir isim koymayıp, serkan kırıntılı gibi bir adamla 2 yıllık sözleşme yeniliyorsun.

    bunu galatasaray yapar mı? yapmaz. ama adamlar yapıyor. çünkü onlar öyle bir kulüp. her zaman da öyle oldular.

    biz de böyleyiz.

    onların stoperi 5 milyon euro verip aldıkları ve sonra yüzüne bakmadıkları serdar kesimal.
    bizim stoperimiz semih.
    onları kanat oyuncusu zorla, hatta neredeyse başına silah dayayarak aldıkları 10 milyon euroluk mehmet topuz.
    bizim emre çolak.

    böyle. sen de böyle olduğu için galatasaraylı'sın. o da öyle olduğu için fenerbahçeli. ve biz de ona öyle olduğu için fenerli diyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın