• 9776
    --- alıntı ---

    - gs'de transfer sürecinde tarih verilmesi hata oldu ama haber sızmaması çok olumlu. yoğun bir şekilde çalışılıyor, sabırlı olalım lütfen..

    - ntvspor=fbtv2 başka söze gerek yok...

    - taraftarın transfer icin karamsar olması için sebep göremiyorum, gereken yapılır; az laf çok iş! sezon açılışına yetişir lafına takılmayın.

    - siz gs taraftarlarısınız, sakin ve vakur olun. şike rezaleti kamuflajı için debelenenlerin gazına gelmeyin, bu sene de şampiyon olacağız.

    - 25 haziran dendi, gereksizdi, sonra 30 oldu; bilemedin 50 haziran olur ;-) takmayın kafanıza gs'de transfer bitmez !

    - sizin şampiyon gs'nin yönetimini eleştirdiğiniz gibi şikeci fb'nin taraftarı kendi yönetimini eleştiriyor mu ? biraz hakkaniyetli olun !

    - arkadaşlar, şu anki yönetimde çok arkadaşım var ama hangi yönetim olsa öyle olur. kimse gs konusunda babamın oğlu değil ! mesele adil olmak.

    - gs liler başkanlarına tapmaz, sayar ve sever. gs başkanı insandır, hata yapabilir ama başkaları gibi büyük hata yapıp gs'yi utandırmaz.

    - başkanımızın camiaya, ülkeye ve futbola oldukça uzak olduğunu; finansal açıdan bize zekice nefes aldırdığını, çabasını göz ardı etmeyin.

    - transfer konusundaki heyecanı anlıyorum ama karamsarlığa hiç gerek yok.

    - lütfen transfer bilgisi almak isteyenler, arma değil transfer peşinde olanlar benim twitlerimden fazla bir şey beklemesin, önceliğim değil.

    - ben kişiler ve olaylar üzerine değil; fikirler, konseptler hakkında görüş bildirmek, gs'li gençlere gs'yi anlatmak için buradayım. bilginize

    - küfür etmeyen fb'lilerle iletişim her zaman zevk. fb'li dostum çok, 4 yönetici ameliyat ettim, korkmayınca özelde söylemleri çok farklı.

    - çok kaliteli fb'liler var, emin olun. ama öyle bir korku imparatorluğu var ki konuşmaktan çok korkuyorlar, haklılar da. olanları bilseniz !

    --- alıntı ---

    teoman cem kadıoğlu*
App Store'dan indirin Google Play'den alın