resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3670
    diyelim ki gitti, hakan gündoğar bağlandı ve sabri gençlerbirliğine gitti dedi. hayal edebiliyor musunuz? ya da başka takım forması altında?

    bu sorunun cevabına evet diyorsanız, bir futbol rasyonalisti olarak sizi biraz romantikliğe davet ediyorum:(

    aldığı paradan size ne amk, yeni mi farkına vardınız futbolun ne sistemde uygulandığını. yiğit sercan mercan gitsin, sabri bu takımın bayrak adamıdır. sadece iyi futbolcular diye efsane demedik hagi'ye, prekazi'ye. hayrettin'e küfrettik ama laf ettirmedik, sevdik. kendi sikko dünyamızda, fener on katını teklif etse bile gitmez diye hayal etme ihtimalini bir parça görebiliyoruz diye seviyoruz sabri'yi de. futbol dediğin olaydan maddi ve manevi alacağın hazların en büyüklerinden biri de bu. metin oktay'ı da siz seversiniz, ben sizin kadar duygulanmıyorum ismini duyunca. ama ismini zikredince, ben mi galatasaray mı? diye soran bir sevgili aklımıza geliyorsa, alakası var demek ki bu hayal dünyasıyla. futbolun materyalini aramak yerine içinizde oluşturmaya çalışırsanız anlam kazandırırsınız şu zamanda. yoksa ben maddeciyim aga, ayıbın yolu kayıp dersen futbolla ilgilenmen buna ters düşer zaten. tez konusu konuşmaya başladım ama sbt. bunu hissedemiyorsan, sende eksiklik var diyemem tabi ama farklı bakıyoruz kanka. asgari ücret + sigortayla çalışsalar da mutlu olmam, aylık öğretmen maaşıyla çalışsalar da. çünkü sistem bozuk zaten, boşverin aldığı parayı, sizle paylaşmayacaktır zaten ne kadar kazanırsa kazansın.

    aldığı paranın 100 katını da verseler benim umrumda değil. kulüp kapanacak değil ya amk.

    sabri oynarken küfrederim, küfredene kızarım. arkadaşıma küfür ederek hitap ederim, başkası ederse sandalyeyi fırlatırım.

    sabri de olmayacaksa sikerim futbolunu da parasını da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın