resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1888
    kendisinden kurtulmanın ancak kendisini futboldan resmi men etmek ve fenerbahçe'yi ligden düşürmek ile mümkün olduğu kişi.

    bu adamdaki güç ve o güce bağlı oluşan ego sanırım bu ülkede pek kimsede yok. kendi adından bahsettirmek, gücünü ortaya sermek ve milletin saf* korkusunu izlemek bu adam için tanımlanamaz bir zevk sanırım. hatta şu süreçte de bu amaç uğruna çok egsantrik bir transfere imza atıp 'sözde' fenerbahçe taraftarına hediyesini 'aslında' ise futbol dünyasına 'siz kiminle uğraşıyosunuz' mesajını vermeye çalışacaktır. bu durum kendisi başkanlıktan men edilse bile gelecekte de süregelecektir. 'fenerbahçe benim' diyen bu adama o camiada karşı gelecek kadar yürekli birisi var mı ki?

    ancak fenerbahçe ligden düşürülür de bu adam asıl piyasadan uzak kalırsa o zaman egosu kabaracak bir ortam bulamayacaktır kendisine. ne kadar canavar olursa olsun, maddiyatın asıl döndüğü ortamdan uzak kalınca beslenecek kaynaklardan da uzaklaşacak ve zamanla güç kaybedecektir. ancak hepimizin bildiği gibi, böyle bir şey olmayacak..

    sözün özü şu yani; bu adam dünyadaki zamanı dolana kadar futbolun başına musallat, öyle maalesef. ne zaman fenerbahçeli'ler arasındaki 3-5 arma sevdalısı insan sayısını artırabilir de bir ses çıkarmaya, bu camia bizimdir demeye cesaret edebilir, o zaman bir umut işler değişebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın