resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 976
    kendisi taaa gençlerbirliği zamanından beri takımda görmek istediğim futbolcuydu. o zamanlar sadece teknik ve yaratıcı oyuncuları beğenirdim. engin de teknik konusunda zaten geçen yıllarda kendisini kanıtlamış bir oyucuydu. bize gelince sevindim ama oynar mı oynamaz mı diye de düşünmedim değil. sonuçta adam şenol güneş'le bile kavga etmiş bir psikopattı. ama umudumu boşa çıkarmadı. ilk maçlarda biraz yalpalayıp, 60. dakikada pili bitse de, ilerleyen haftalarda yaratıcılığına ve tekniğine mücadele gücünü de kattı ve bence şampiyonluktaki en önemli pay sahiplerinden biri oldu.

    bir de o meşhur deliliği, gördüğü ilk kırmızı karttan sonra fatih terim'den ayarı yemesine neden olunca tam anlamıyla kendine geldi. özellikle bu yıl bir maçta tam rakiple kavga etmeye hazırlanırken, fatih hocayla göz göze gelip, birşey olmamış gibi arkasını dönüp gitmesi benim için sezonun en önemli anlarındandır. takım üstündeki fatih terim otoritesini tam anlamıyla özetleyen andır o.
    sonuç olarak engin takımdaki en sevdiğim adamlardan biridir. umuyorum bu yıl çok çok daha iyi performanslarını şampiyonlar ligi'nde de izleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın