resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1836
    eğer kendisinin tahliye olacağı yönündeki entryler dalga konusu üzerine yazılmamışsa; tahliye kararı bekleyen yazarları anlayamadığım şahıstır.

    şimdi benim bildiğim kendisi hakkında 13 yıl ceza isteniyor. 13 olmadı 10 olur, 5 olur, bilemedin 3 olur ama 1 yıl ceza gelmez diye düşünüyorum (u: tabii bu süre tam olarak nasıl belirleniyor onu da bilmiyorum. ceza alırsa, ceza aldığı suçların ceza kanunundaki süreleri sanırım). 1 yıl ceza gelmeyeceğine göre, hapiste kaldığı süre nedeniyle tahliye olamaz. he, 3 yıl ceza denir ama 1 yılını yattığından 2 sene daha yatar ve çıkar, o ayrı konu.

    eğer hakkında beraat kararı çıkarsa başta kendisinden, daha sonrada fenerbahçe spor kulübü'nden başta uefa ve tff olmak üzere maddi ve manevi zarar veren herkes özür dilemelidir ve fenerbahçe spor kulübü bu kişi ve kurumlar için tazminat davası açmalıdır. dalga geçtiğim sanılmasın, gayet ciddiyim. eğer siz, suçsuz olduğu mahkemece açıklanan bir insanı ve bu insanın görev aldığı kurumu, yargı süresi sürerken maddi ve manevi cezalandırıyorsanız bedelini ödemelisiniz.

    tüm bunlara rağmen ben aziz yıldırım'ın beraat edeceğini düşününmüyorum. şahsen ben hakim olsam ve adam öldürmeden cezası istenen biri gelip "sadece ben mi katil oldum, kaç milyon kişi geçmişten günümüze adam öldürdü. hem bizim amca oğlu da adam öldürdü, eğer ben adam öldürdüysem sarı çizmeli mehmet ağagillerden ali de adam öldürmüş oluyor o zaman. hepsini geçtim ben adam öldürmekten değil, şurdaki süpermarketin toptan mal alma ihalesine katıldığımdan yargılanıyorum." falan dese, mahkeme falan dinlemem bi siktir git amk derim.

    dediğim gibi, eğer hukuk sistemimizin boşluklarından yararlanamazsa kendisinin suçu sabitlenir ve yabancı damat uefa gelip işini halleder. hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın