• 15
    sözlükteki içine arsene wenger kaçmış olan yazar grubunun takıntısıdır efendim.

    eğer aldığım forvet oyuncusu benim icin yılda 20 gol atacaksa isterse 35 yaşında olsun, 2 yıl sonra o gider başkası gelir. asıl dikkat etmemiz gereken şudur ki bizim hayalini kurduğumuz ve hedef olarak gösterdiğimiz şampiyonlar ligi şampiyonluğu için öncelikli olarak şampiyonlar ligine düzenli katılan bir takım olmamız gerekmekte. bu da uzun vadeli hedeflerimize ulaşmak için kısa vadede kesin çözümler üretmemizi gerektiriyor.

    düzenli cl katılımının ön koşulu ise ligimizin 2.sinin cl'ye katılması neredeyse imkansız olduğu için seneye de şampiyon olmaktır. bu yüzden uzun vadeli hesaplarımızdan önce kısa vadede seneye bizi başarıya götürecek oyunları da kadromuzda genç yaşlı demeden barındırmamız gerekiyor. öncelikli kıstasımız yarar olmalıdır. çünkü öncelikli amacımız kasamızı iyice doldurmak ve düzenli şampiyonlar ligine katılım, yani süper lig şampiyonluğu.

    elbetteki takıma genç oyuncular da monte edilmelidir. özellikle kanatlar için devamlılık ve dinamizm açısından genç oyuncu transferi daha yararlı olacaktır. ancak forvette bizim için oynayacak bir diego milito ya da berbatov bizim önümüzdeki 5 10 yıllık planlarımız için çok önemli hamleler olacaktır.

    son olarak yaşlı futbolcu düşmanları için; (bkz: andrea pirlo)
App Store'dan indirin Google Play'den alın