resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3610
    sabri sarıoğlu öncelikle bu takımın yetiştirdiği, efendi, işini yapan, saygılı galatasaray evladıdır. ve galatasaray evlatları her zaman el üstünde tutulmalıdır.

    sabrinin gitmesi için dilenen taraftarlarımızı ise anlamakta güçlük çekiyorum. öncelikle hem milli takımın hem de takımımızın bir numaralı sağ bek alternatifidir, ondan iyisi var mıdır, varsa buyursun gelsin. gökhan gönül'den daha mı kötü, futbol zekası olarak evet fakat, bir açın bakın iki sağ bekin de istatistiklerine ve itin götüne soktuğunuz sabri bu kadar yıl galatasaray için neler yapmış görün...eboue afrika kupasına gidince sağ beki kime emanet etmeliyiz peki, serkan kurtuluş'a mı ?

    futbol sadece iyi oyuncularla oynanmaz. en iyi taktisyen sizde ise şampiyonsunuz demek değildir. dağıttığınız milyon eurolar iyi futbolcuları etrafınızda toplar ama sizi 'takım' yapmaz. futbolda sadece iyi olmak yetmez. sabri'nin galatasaray'a kattığı en büyük değer, galatasaray aşkıdır,sahadaki azmidir, asla pes etmemesidir, inanmışlığıdır. bu değerlerdir ki parayla satın alınamaz. bir takımı takım yapan, takıma aşık futbolcuların sayısıdır. sabri belki büyük bir futbolcu değildir ama sabri galatasaray'ın ruhudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın