• 10
    seneler boyunca üniversite sınavı olsun, kamu sınavı olsun, banka sınavı olsun tüm sınavlarda uzun uzun paragraf sorularının neden yer aldığını anlamamı sağlamıştır bu takıntı. zira okuduğunu anlayabilme yetisi cidden herkeste bulunamıyor. eleyici olmak adına güzel bir soru tipiymiş, hazırlayanları tebrik ediyorum.

    başlığı açan ve bu takıntıdan rahatsız olan kişi olarak ben demişim ki; ve şimdi tekrar diyorum ki, üst seviye yetenek ve tecrübeye sahip bir futbolcu, mesela diego forlan demiştim, bu sefer de samuel eto'o diyorum, galatasaray'a transfer olacak olsa; "30 yaşından büyük bu, gelmesin" diyecek olan taraftarlar var. hem de çok fazla sayıda.

    galatasaray kadrosunu kursun, gelecek planlarını yapsın. itiraz eden mi var? lakin, şampiyonlar ligi maçlarında elmander'in yanına necati'yi koymak var, 22 yaşındaki genç brezilyalı zamazingho'yu koymak var, bir de samuel eto'o koymak var. eto'o, veya forlan, veya aklınıza kim geliyorsa; bu adamın atacağı gollerle gruptan çıkmak var. puan kazanmak var, torba yükselmek var. bilmem kaç yüz bin isviçre frangı prim kazanmak var her maçtan. anlatabiliyor muyum?

    çok mu zor arkadaşım mesajı anlayabilmek? lazio geçen sezon 33 yaşında olan miroslav klose'yi neden aldı? lazio'da hiç genç futbolcu yok mu? lazio'yu angutlar mı yönetiyor da gelecek planı yapamıyorlar?

    hayır madem football manager hastasısın, bak orada da bahseder; "galatasaray boss is looking for experience" der. demiyoruz ki takımın yaş ortalaması 31,7'ye çekilsin. sen kadroyu yine geleceğe göre kur, ama iş bitirici, sınıf atlatıcı bir adam alınacak olursa, sırf 32 yaşında diye velveleye verme ortalığı.

    bu kadar zor değil be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın