resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3586
    sen sabri sarıoğlu gibi altyapıdan çıkan ve kaptanın olan, milli takıma kadar yükselmiş bir adamı yollarsan, yarın bir gün '' altyapıdan niye adam çıkmıyor yeaa'' diyemezsin. çünkü o altyapıdaki çocuk şu an sabri abisini, arda abisini örnek alıyor. bir gün onlar gibi olur muyum acaba diyor her gece yatarken.

    açıyor televizyonu herhangi bir atletico madrid maçını izliyor ve sonra uyuyor ama hayallerle uyuyor, acaba bende arda abi gibi olur muyum diyor, sonra neden olmasın ki diyip bir anda kendine güven geliyor, sonra ertesi gün antrenman oluyor ve bu çocuk her zamanki çalıştığından daha fazla çalışıyor, koşuyor antremanda çünkü hayali var o çocuğun ''arda abisi gibi olmak''

    sonra açıyor televizyonu şampiyonluk kutlamalarını izliyor sabri abisini görüyor orda, alt yapıdan çıkmış, belki de zamanında kendi kaldığı oda da kalmış, sabri abisini görüyor ve sabri abisinin elinde şampiyonluk kupasını kalkarken görüyor. sonra bu çocuk yine hayallere dalıyor, neden olmasın diyor ve hedef koyuyor kendisine ''galatasaray kaptanı olmak'' .

    futbolda herşey 4-4-2 5-4-1 değildir arkadaşlar, yada ayak içi vuruş, iyi orta açma, iyi pas verme bunlar değildir. hani bir söz vardı ya '' futbol sadece futbol değildir'' diye, o hesap işte ki sabri sarıoğlu abarttığınız kadar kötü futbolcu değil. tek eksiği özgüven sorunu ve onuda bizim sağlamamız gerekiyor.

    işte sen bugün sabri sarıoğlu'na '' kötü futbolcu, orta açamıyor, pas veremiyor, boyu kısa, saçı kısa, pff .s.s '' dersen o altyapıdaki çocuktan da ilerde sana fayda sağlamasını bekleme. çünkü sen bu yaptığınla o altyapıda ki çocuğun hayallerini de elinden alıyorsun. o çocuk sabah antremana giderken '' ya abi gidiyozda nolacak amk, altyapıdan kim çıkıp başarılı olmuş ki ben olacam'' diyecek eğer ki sen sabrilere, ardalara gereken değeri vermezsen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın