• 3
    futbolcu yaşı önemlidir. eğer geleceğe yönelik kalıcı başarılar edinmek istiyorsanız 32-33 yaşındaki futbolcuları getirip takıma koyduğunuzda bir sene sonra yerini doldurmak için ekstra masrafa girmiş olacaksınız ve eğer işler iyi gittiyse işleyen düzeni bir nebze bozmuş olacaksınız. bu takımdaki yaşlı oyuncu sayısıyla da doğru orantı da devam edecektir.

    galatasaray açısından bakarsak eğer geçen sene yapılan transferlerden en yaşlı olanı tomas ujfalusi'ydi ve takım kimyasına çok çabuk ayak uydurdu ve o'nunda katkılarıyla şampiyonluk geldi. ancak 1 sene daha üst düzey performans gösterdikten sonra ne yazık ki formu da yavaş yavaş düşecektir. bu sene bazı maçlara da yaşı sebebiyle ilk 11 başlamayabilir.

    eğer galatasaray ünal aysal'ın dediği gibi avrupa'nın en iyi 10 takımı arasına girmek istiyorsa gelecek vaad eden oyuncuları transfer etmeli kendisi yıldızlaştırmalıdır. diego forlan, lucio, drogba gibi ununu elemiş eleğini asmış oyuncular ne yazık ki aydadan çok zarar getirecektir. diyelim ki tam tersi oldu müthiş katkı verdiler bu sefer ne olacak 1 sene sonra takımı bırakacaklar yine yerlerini doldurmak için uğraşacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın