• 9725
    galatasaray genç takimindayiz türkiye gençler sampiyonasinda bir üst gruba çikmak için altay ile zorlu bir maça çikacagiz.. ancak ben maç öncesi 39-40 derece atesle yatiyordum.. erkan abi (masör erkan kazanci) beni hastaneye götürdü, igne oldum bir süre hastanede kaldiktan sonra tekrar otele döndük.. ayakta duracak halim yoktu.. hem atesim vardi hem de üsüme geliyor zaman zaman titriyordum..
    maç saati yaklasiyordu. hocamiz bülent ünder ve rahmetli salih bulgurlu bana "bülent sen otelde kal. dinlen" dediler. ama ben israrla maçi seyretmek istedigimi söyledim.. hocalarimizda kulübede seyredeyim diye beni yedek listesine yazmislar.. ben de giyindim. forma ve sortun üzerine iki esofman giydim. onun üzerine de mont giydim.
    yedek kulübesinde zaman zaman gelen titreme yüzünden bir de battaniyeye sarildim.. yedek arkadaslar arasinda "adali bülent" diye bir arkadasimiz daha vardi. adimiz karsimasin diye ona "adali bülent" diyorduk.. takimimiz 2-0 maglup durumdaydi.. bülent hoca ve salih hocalar "bülent soyun oglum" dediler. kendimde olmadan bir de baktim soyunmusum, üzerimde ne battaniye kalmis, ne esofmanlar bir de baktim ayakkabilarimi bagliyorum.. kafami kaldirdigimda bülent hoca ile salih hoca'nin yüzleri ile karsilastim.. ikisinin de gözleri bugulanmisti.. o zaman bende jeton düstü.. onlarin "bülent soyun" diye "adali bülent" arkadasimizi kastettiklerini anladim.. öyle göz göze bir kaç saniye kaldiktan sonra, bülent hoca "hadi koçum" dedi sirtima vurdu ve sahaya çiktim.. skoru 2-0 dan 3-2 lehimize çevirdik.. ancak son dakikalarda bir gol daha yedik 3-3 oldu.
    penaltilarla altay'i eledik ve bir üst tura çiktik..

    bülent korkmaz
App Store'dan indirin Google Play'den alın