• 349
    ya abi bokunuzu yiyim ne projesi, kim plan yapıyor, ünal başgan kim, mürit hanginiz, burası neresi + vodafone çekiyor mu :(

    olm proje mroje yok lan. düz bir taraftarım ben. maça gidiyorum, lakovic'i izliyorum, eve geliyorum, lakovic'i yazıyorum.
    gazete okuyorum, ergin ataman galatasaray'da diyorlar, seviniyorum.

    senden tek farkım: galatasaray'ı sporculardan öte bir yere koyuyorum. bir sporcuyu seviyorsam veya bir sporcuya yeriyorsam galatasaray ve o'na verdiği katkıyı kriter alıyorum. baros kötüyse, kötü diyorum. holosko diyorum. melo iyiyse, iyi diyorum, hatta galatasaray için dünyanın en iyi orta sahası diyorum. ergin ataman gelince, mahmuti diye zırlayıp, sırf mahmuti gönderildi diye ergin ataman'ın hakkını vermemezlik yapmıyorum. mahmuti'yi seviyorum ama daha başarılı olan ergin'in gelişine de seviniyorum.

    aslında ben ne yapıyorum biliyor musunuz? şimdi bir gün hepimiz öleceğiz ya abi. işte ben hepimiz öleceğiz diyorum. olay bundan ibaret.

    bir tarafta gerçekler: t a a r a b t
    bir tarafta tabiatı gereği gerçekten her daim kaçan: insanoğlu

    :(

    başta kendimi çok anlattım. çok savaş verdim. çünkü hakikaten bir takım haksızlıklara uğramıştım. zaman içerisinde beni anlayan insanlar oldu, beni anlamasını istediğim insanların beni anlaması beni sevindirdi. anlamayan insanlara baktım, onların beni anlamaması beni daha çok sevindirdi.

    bir yıl olmuştur buraya geleli. eskiden çok sinirleneceğim bir entry'e artık gülebiliyorum. başta böyle değildi. kendimi savunma gereği duymuyorum artık. çünkü biliyorum ne kadar anlatsam da karşımdaki adam beni anlayamayacak. az çok tanıdım artık burayı. üç tip yazar var burada:

    1-zamanında yazmış, iyi de yazmış ama şimdi çoğu küskün olan kaliteli bir grup.

    2-galatasaray'dan çok futbolcuları seven, romantik, kewell'ci, baros'çu, cana'cı bir tayfa. ki bunlar sözlüğün %50'sine takabül ediyor ve sanırsam yarısı arnavut :(
    şöyle bir şey bunlar; http://images.beyazgazete.com/...konserde-izdiham.jpg

    3-bir de taraftar forumlarından yeni mezun olmuş, -de'leri/-da'ları ayırmaktan aciz, sözlük rajonundan uzak gereksizler var ki zaten onlara hiç girmiyorum.

    ben bu gruplardan ilkindeyim. ve onlar gibi bir müddet sonra yazmayı bırakacağım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın