resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 135
    kendisine dilenci denmesini haketmeyen başkan. hele yıllarca benzer söylemlerin haksızca yapıldığı bir camianın taraftarları tarafından bu lafın edilmesi çok acı. cahil desen adam iyi kötü okuma yazma biliyor sözlüğe geliyor yazıyor ama demekki boş okuyor. laf olsun diye okuyor. beşiktaşı bu hale düşüren kendisi mi? bu kadar saçma paralar harcayan, iflas noktasına getiren kendisi mi? hayır. ama bu zor zamanda elini taşın altına sokmuş, kulübüne sahip çıkmış. benzer günleri yaşamış galatasaray taraftarı ise yok taşşak malzemesi, yok dilenci diye alay ediyor. yakışıyor mu?

    neymiş efendim bizim stadda maç yapmak istemiş. biz zamanında onların stadında maç yapmak istemedik mi? bu mu adamın dilenciliği? neymiş onlar bize hayır demiş de biz niye evet diyelimmiş? evet deme kardeşim ama sen de bana hayır demiştinle reddetme. locaların durumunu, aynı locanın iki kişiye satılamayacağını anlat. zeminin durumunu haftada dört maçı kaldırmayacağını anlat.

    adamlar ezeli rakip olabilirler ama aynı zamanda ebedi de dostlardır. spor budur çünkü. dün fatih altaylı adnan öztürk için spor yapmadığı için sportmenliği bilmez dedi. fatih laf oyunu yapıyor. spor yapmayan da bilir sportmenliği ama hakkı da var. adnan öztürk taraftar ağzı ile konuşan, sportmenlikten nasibini almamış bir adam. biz onun galatasaray yöneticisine yakışmayan laflarını avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlıyoruz, camiası için bu zor günlerde elini taşın altına sokmuş adama da taşşak malzemesi, dilenci diyoruz.

    geçtim galatasarayı hangi jargonda düşenle alay etmek var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın