resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3567
    serkan kurtuluş'tan daha iyi bir oyuncu olması takımda kalma sebebi olmamalıdır.

    galatasaray'ın alt yapısında hiç mi sağ bek oynayacak oyuncu yok? hiç mi forma şansı hak eden genç topçumuz yok? bank asya'da 200-300 bin eurolara transfer edebileceğimiz gelecek vaat eden hiç mi futbolcu yok?

    yedek olmasıyla alıp veremediğimiz bu işte. bu sezon sonradan girdiği maçların kaç tanesinde olumlu katkı yaptı? olumsuz katkı yaptığı çok maç* hatırlıyorum mesela. böyle bir yedek oyuncuya ne kadar güvenebiliriz?

    fatih terim adam eder diyeceğim ama yok, adam hazırlık maçında bile çıldırdı. sabri fatih terim'den başka kaç tane hocayla çalıştı kim bilir. gelişim? yok.

    katkı sağlayacak olsa, takım için bir silaha dönüşebilecek olsa bu çoktan gerçekleşirdi. 3. senesi değil bu adamın 8 sene geçmiş a takımda. yekta kurtuluş bile henüz 2 seneyi tamamlamadığı halde* haklı olarak tepki alıyor takıma katkı veremediği için. sabri'den hala ne bekliyoruz?

    kimse kusura bakmasın ben kendisinin çalışkan olduğunu da düşünmüyorum. bu adam çalışkan olsa en azından kanadını kapatmayı öğrenirdi. bu kadar çok pas hatası yapmaz, basit toplar kaptırmazdı. kalli kendisini idmandan uzaklaştırdığında acaba demiştim, şu an ne kadar haklı olduğunu anlıyorum.

    eğer galatasaray'dan para kazanan biri söz konusuysa galatasaraylılık "ben doğuştan galatasaraylıyım" demek ya da sahaya çıkıp bayrak sallamak değildir. potansiyelinin sonuna gelene kadar var gücünle çalışmak, bu formayı giydiğin her sezon üzerine koymak demektir. aksi halde takımda bir 'galatasaraylılık kontenjanı' açarsın nesilden nesile devam ettirirsin. zaten o zaman oraya koyduğun adamın futbolcu olması da gerekmez. eli yüzü düzgün bir taraftar kardeşimizi pekala bu kontenjandan takıma dahil edebiliriz.

    galatasaray ruhunun böyle oluşacağını sanıyorsan, çok yanlış gelmişsin kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın