• 200
    öyle ya da böyle, galatasaray'ın yeni koçudur. oktay mahmuti gönderildi, başka adam kalmamış gibi ergin ataman getirildi takımın başına. kabulleniyor ve takımımızı her koşulda desteklemeye elbette devam ediyoruz.

    ''ben artık bu takımı izlemem'' düşüncesinde taraftarlar var şu an galatasaray'da. kendilerine hak vermiyor değilim. ilk günlerde ben de aynı hisleri taşıyordum. bir kısmımızı bu kafaya getiren sebep, ''oktay hoca gitti, ergin hoca geldi'' meselesi değil. sürecin işleyiş şekliydi. olayların sıcaklığı geçince, herkes normal olanı yapacak ve takımı destekleyecektir. sarı-kırmızı bir yerde mücadele veriyorsa, hiçbir galatasaraylı, yüreğindeki heyecana engel olamaz, taraf olmaktan, müdahil olmaktan kendini alamaz.

    ergin ataman'ın da bu olaylarda herhangi bir kabahati yok. elbette o da, kendisi için en doğru kararı vermeye çalıştı ve teklifleri değerlendirdi.

    ancak, lütfen mirsad türkcan gibilerini takımıma doldurmaya çalışmasın. kendisine saygı duyuyor ve sevmeye çalışıyoruz. o da bize saygı duysun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın