• 8
    sasa iliç: 2005-2006 sezonunun başında partizan'dan alındı. kendisinden yıldız oyuncu beklentisi olmadığı halde basit ve güzel oyunuyla taraftarın sevgisini kazandı. 2 sezon oynayıp anlamlı 2006 şampiyonluğunda büyük katkısı oldu ve kendisini sevenler olarak 2007 yazında salzburg'a satıldığı haberini aldık.

    shabani nonda: fener zenci sever ekolünün en büyük temsilcilerinden. kendisi şu an nerede ne yapıyor çoğumuzun bilgisi yok ama sami yen'de fener'e attığı golü hepimiz hatırlarız. 2007 yazında roma'dan bedavaya geldi ve 2010 ocak'ta sözleşmesi tek taraflı feshedildi. gönderilmeden önce kewell mı nonda mı gitsin diye tartışılıyordu ama keşke ikisi de kalsaydı da büyük umutlarla alınan jo'nun kiralık sözleşmesi feshedilseydi.

    harry kewell: galatasaray tarihinin bana göre en iyi yabancılarından biri. 2008 yazında geldi ve 3 yıl takımda kaldı. galatasaray'da yeniden doğdu ama şansı yanında değildi, ardı arkası kesilmeyen sakatlıklar geçirdi. oynadığı zamanlarda yine en iyi performansını gösterdi ama geçen yaz ayrılmanın vakti gelmişti artık. turuncu formasıyla halen kendisini hatırlar geçmişe giderim.

    arda turan: listede bana göre arda da bulunmalı çünkü onu da takımdayken çok severdik. bizim çocuğumuzdu bir kere. kendisine o kadar güvendik ki kaptanlığı da ona emanet ettik. ama onun da geçen yaz atletico madrid'e gitmesinden sonra gerek açıklamaları gerek birlikte olduğu insanlar olsun kendisinden soğuttu bizi. halen sevenleri çoktur ama 66 numaralı formasıyla koca kafalı arda olarak kalsaydı keşke.
App Store'dan indirin Google Play'den alın