• 4
    şüphesiz ki taraftarın çok sevdiği isimlerin de kabahati olabilecek eylem.

    taraftarın çok sevdiği isimlerden cassio de souza soares lincoln'ü hatırlarsak, gidişini sadece uzaklaştıranlara bağlayamayız.

    oktay mahmuti'nin galatasaray başkanı'na küfür ettiği söyleniyor, başkan tarafından da doğrulandı bildiğim kadarıyla. çok uzağa kadar yolu var kendisinin eğer bu haber doğruysa tabi.

    abdul kader keita için adnan polat: "ligdeki son maça* çıkmak istemedi takıma katılmadı" demişti net hatırlıyorum. kendisi çok güvendiğim bir isim değil ama bu söyledikleri doğruysa onun da uzaklaştırılması isabet olmuş.

    çok düz, çok basit bir mantık kuruyorum; yönetici olduğum kulüpte taraftarın çok sevdiği bir sporcuyu neden takımdan uzaklaştırayım? bir tane mantıklı neden bulmak zor. tam aksine şartlarımı zorlarım, gerekirse taviz veririm o adamı tutarım elimde. tabi başka 'sorunları' yoksa. çünkü o adamı uzaklaştırmanın benim için bir bedeli olur. taraftar bunu unutmaz, güven azalır vs.

    demem o ki buz dağının görünmeyen yüzünü de araştırmak gerekiyor. neden-sonuç ilişkisini her zaman iyi kurmalı.

    he bak bu dediklerim yönetici kadrosu için geçerli değil. sadece işini yapmaya çalışan ve başarılı olan bir yöneticiye kumpas kurulup kulüpten uzaklaştırılabilir. bunun örneklerini çok gördük ve yara aldık. ama sporcular özelinde bu önerme geçerli değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın