• 176
    pat riley, rudy tomjanovich, phil jackson ve željko obradović kalibresindeki hocalarla yıllar yılı final four'lara demir atan takımımızın başına geçmesi bazı arkadaşlarca küçümsenen ve eleştirilen koç. eurocup'tan bilerek elenmek konusu çok ciddi bir iddadir, o süreci hatırlıyorum, o kadar büyük bir hayal kırıklığıydı ki bunu bilerek yaptı demek için nasıl bir halet-i ruhiye içinde olmak lazım kestiremiyorum.

    geçen sezon 3 kupa alan koçtur, daha doğrusu şöyle düzeltelim geçen sezon oynadığı her şampiyonadan kupa ile çıkabilendir. bu arada seneye eurolig'de yokuz. herşey süperdi toz pembeydi, ama biz yokuz. yönetim iyi giden bir organziasyonu bozmuştur. şuanda yaratılan hava bu. birde bazı arkadaşlar oktay mahmudi'nin yüzüne bakamayız demişler. burası galatasaray. burada her branşta şampiyonluğa oynanır. isimler gelir geçer ama kimse küfür edemez. böyle birşeyin örneği yok. kimse burayı 3.sınıf yugoslavlar ile dolduramaz.

    geçmişte hangi oyuncular geldi sen neden bahsediyosun diye sorup, boddicker'ları örnek gösterenlere takımımızn bu sene ki bütçesini hatırlatmak gerek. ha bütçe meselesi, öyle bir hava yaratılıyor ki; sanki bu bütçe o kadar az ki biz abarmtışız, sanki daha önce böyle bir bütçe geçmiş koçlara verilmiş.

    neyse; şu bir gerçektir amerikan style olmuştur koçun gelişi. başarı odaklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın