• 338
    lorik cana tartismalarindan beri dikkatimi ceken ve genel olarak (bazen uslubunu yanlis bulsam da) begendigim yazardir. fan boy diye tabir ettigi insanlarla mucadelelerinde genel olarak haklidir. bilhassa cana muhabbetinde yerden goge kadar katiliyordum kendisine.

    ancak kewell ve barosla ilgili bu kadar sert olmasi artik tamamen restleşme amaci tasiyor gibime geliyor digerleriyle. kabul ediyorum. kewell gecen yil gitmeliydi. yine kabul ediyorum baros da bu yil gitmeli. ama bu adamlar takimimiza hicbirsey vermedi, kotu oyunculardi demek fazlaca haksizlik. mucadele desen vardi, profesyonellik desen vardi (barosun boku cikan itirazlari da olsa), gol-asist sayisi desen vardi adamlarda. bunun yaninda peslerini birakmayan bir sakatlik laneti de vardi. kabul ediyorum. yas kemale de erdi. onu da kabul ediyorum. zaten gitmesinler de demiyorum. digerleri gibi 'hicbirsey oynamasa da sırf x icin kalsin.' diyenlerden degilim. asiri romantiklige gerek yok.

    velhasil baros da gitsin artik. ancak ankaragucu macinda takımını satanlara ragmen, sakatliktan yeni cikmis olmasina ragmen topu ısıracak kadar hirsli olan, 2 gol atan, attigi golden sonra topu kaleden cikarip santraya goturen bu adamin surekli olumsuz yonlerinden bahsetmek de biraz haksızlık sanki. digerleri ile laf dalasina girmek adina barosa bu kadar yuklenmek de cok mantikli gorunmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın