resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 322
    kendisini hiç sevmem. futbolu da iyi bilmediğini düşünüyorum. ligtv'de yorumculuk yaptığı dönemde edinmiştim bu izlenimi. o dönem en az denizli dönemi kadar rahatsız ediciydi.

    ama kendisi bugün için tartışılıyorsa, bugün için hakkında istemezük tarzı entryler giriliyorsa bunun esas nedeni oltaya gelmektir.

    medya, diğer takımlar, diğer takımların yöneticileri, taraftarları... herkes farkında değil mi galatasaray'ın rakiplerinin can çekiştiğinin ve türk futbolunda tek güç konumuna doğru adım adım ilerlemekte olduğumuzun? nasıl yıkacaklar nasıl yıpratmaya çalışacaklar? fatih terim galatasaray hakkında kötü konuştu deseler kimse inanmaz. neredeyse sonsuz kredi sahibi taraftarın gözünde. melo dışında disiplin sorunu olan oyuncu yok gibi. ki o da zaten taraftarın çok sevdiği bir isim. dönüp dolaşıp baros konuşur olduk artık. yani takımda da bok atacakları adam yok.

    geriye bir tek yönetim kalıyor. bir taraftan bülent tulun, bir taraftan adnan öztürk-fatih terim çekişmesi, bir taraftan stat paylaşımı meselesi vs.

    rica ediyorum biraz gözümüzü açalım. biraz geniş çerçevelerden bakmaya çalışalım, iyi okumaya çalışalım olayları. geçen sezon 1-2 transfer dışında hepsi tuttu. hepsi nokta transferdi. başarı geldikten sonra neden bozsun kendini iyi giden bir transfer komitesi? neden çatlak sesler çıksın? herkes galatasaray'ın başarısını istiyorsa işler bu kadar iyi giderken neden çomak soksunlar.

    taraflı medyanın ve onların gazına gelen taraftarların işler iyi giderken yönetim içindeki birliği etkileyebileceklerini düşünmüyorum. tek korkum olası bir tökezlemede kelle avcılarının sayılarının artması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın