resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 320
    şuanda yönetimin en zayıf halkası olarak görüldüğü için yıpratma kampanyasının bir numaralı aktörü. ünal aysal'a laf edemezler, fatih terim'e sıkar, ali dürüst'e yok artık...geriye ne kalıyor bülent tulun. esasen toz pembe bir tablo yok, geçen sene olanlar herkesin malumu. ortada ego ve yetki savaşı var. lakin f.terim ağırlığını koydu ve bu işi anlaşarak!!! çözdüler.
    bu senede transferler için anlaşma sağladığı oyuncuları terim istemedi gibi haberler çıkıyor, bu tip haberlerle iki tarafın da eli zayıflalatılıp, ileride olacak krizlerde bakın bakın ne olmuştu efekti yaratılmak isteniyor.

    medyada yazan her habere inanıp o haberler üzerinden sözlükte bile gündem oluşuyorsa, adamlar bilgi kirliliğini gayet iyi sağlamışlar diyebiliriz.

    günün sonunda konuştuğumuz kişi başkanın danışmanı. net. başkan transferi kendi yapar galatasaray'da. teknik direktörler de oynatır. bunun en güzel örneğini faruk süren 1996-2000 arasında vermiştir. b.tulun ve f.terim birbirlerini zerre sevmiyorlar, ok, ancak kriz olduğunu düşünmüyorum. hatta uzun yıllar sonra ilk defa transferlerin ilk kampa yetişeceğini düşünüyorum. hayali bile güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın