• 549
    fenerbahce'den daha tehlikeli ve karaktersiz kulup. ikisini de sevmem.

    tutturmuslar bir 8-0 (ankgucu) bir de istanbulspor maci diye deli ediyorlar.

    8-0 sike degildir demiyorum ama o sene bjk 6-0 yenmis o takimi yine deplasmanda, 6-0 temiz 8-0 sikeli mi diye sorsaniz mal mal bakarlar. he o macta bize 1-0'in bile yettigini de hic bilmezler.

    istanbulspor macina gelince ise, pozisyon disardaydi diye aglarlar halbuki icerdedir pozisyon ve hadi diyelim o pozisyon penalti degil. ayni macin ikinci yarisinda hagi gole giderken cok net indirilmistir ve kararin penalti kirmizi kart olmasi gerekirken hakem vahap beyaz oyunu devam ettirmistir. (youtube da soz konusu mac mevcut) acip izleyin.

    fenerbahce en azindan pislik oldugunu kabul eder ve o sekilde davranir, yanu bilirsin adamlar cirkeftir. ama bu besiktas denilen kulup serefli takilir ama pis isleri yaparlar her daim.

    neyse, allah'in sopasi yok 8-0 dediler liverpooldan 8 tane yediler. zalad gelsin sizi kurtarsin diye anirirken hasan kabze ampulu cakti.

    boyle adamlara karsi susacaksin daima, allah bir sekilde veriyor cezasini. simdiki halleri de ortada. durust, karakterli olsunlar kurtulurlar bu durumdan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın