• 4898
    transfer döneminde hiç bir şeyi beğenmeyen yazarlar tahammülü zorlar; o alınır mı? bu gönderilir mi? şu oyuncuyla neden ilgilenmiyorlar? bu oyuncuyla neden ilgileniyorlar?

    başarısızlıkta sabırsız ve iyi gün taraftarı yazarları tahammülü zorlar; bu iş böyle gitmez? şunların istifa etmesi lazım? bunları derhal takımdan göndermemiz lazım? rakipler aldı başını gitti!!!!1bir!!1

    bilmeden atıp tutturma, arkadan konuşma, ölen körü badem gözlü yapma, koyunun olmadığı yerde abdurrahman çelebi bulma ustası yazarları tahammülü zorlar.

    mantıktan, saygıdan bi haber eleştiri sonrasında "karşılıklı fikre saygı yææ" diyen yazarları tahammülü zorlar.

    hakikatten ekran karşısında küfür ediyorum bazı yazıları okuduktan sonra, özellikle de şahsi ithamlar ve ifadelerden sonra.

    edit: unutmadan; "bak zamanında bunu bunu yazmışım şimdi aynısı çıktı. nasıl da bildim, ben anlıyorum aga bu işten.", "neden on'lamıyorlar entrylerimi yæææ", "off'lamayın götelekler!" triplerinde entry yazan yazarları da tahammülü zorlar, mide bulandırır. kime neyi ispat etmeye çalışıyorsun birader? fikir paylaşımı, bilgi paylaşımı için, bazen de rahatlamak için şurada bir şeyler yazıyoruz. söylediklerin doğru çıkabilir, tahminlerin tutabilir de kime bu caka satmalar, neden bu saçma sapan ego tatminleri, neden insanların gözüne gözüne eski entryleri ya da yazdığın şeyleri sokma gereği duyuyorsun, kim zamanında üzerine bastı egonun, kim senin fikirlerini önemsemedi, kim seni umursamadı, kim seni dinlemedi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın