• 1348
    muhtemelen bundan sonra hızla düşüşe geçecek takımdır. saygıdeğer yönetimimiz şubeyi birilerine peşkeş çekmek adına iki senelik emeği, yaratılan mükemmel sinerjiyi bir anda yok etti. şu saatten sonra devam edilse bile ne koçta ne takımda ne de taraftarda aynı hevesi görebileceğimizi düşünmüyorum.

    andric ve gordon ile başlayan kıyım muhtemelen diğer yabancılarla devam edecek. sonra mahmuti gidecek. sonra birileri gelecek galatasaray'ı rant kapısı olarak kullanmaya devam edecek.

    çok güzel başlayan ve başladığından da güzel bir şekilde devam eden bu rüya artık son buldu. önümüzdeki sezon orta seviye yabancılarla yola devam edecek ve ligde en fazla yarı final hedefiyle yola çıkacak sıradan bir eurocup takımı olacak galatasaray. biz yine gidip avazımız çıktığı kadar bağıracağız da karşımızdaki tribünde oturacak olan takım elbiseliler suratımıza nasıl bakacak?

    ve son olarak geldiğinden beri güzel işlere imza atan ünal aysal yönetiminin 2011-2012 sezonunda tarihi bir sezon geçiren bu takıma yaptıkları asla unutulmayacak.

    oktay mahmuti'ye yapılanlar asla unutulmayacak. basına servis edilen yalan haberlerin hepsi ünal aysal'ın özgeçmişinde kara bir leke olarak kalacak. ve biz şimdi nasıl lucescu'yu pişmanlıkla anıyorsak, bundan 5 sene sonra da mahmuti'yi aynı duygularla anacağız. çünkü artık hiç bir şey eskisi kadar umut verici olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın