resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1764
    kötü oynayan sporcu tribünlere oynar. lakovic gibi çağırmadan üçlüye gelir, türlü şirinlikler yapar. ersan adem gülüm gibi süleyman seba'dan daha beşiktaşlı kesilir. topuz gibi ezeli rakibe oynayarak, ezeli rakiple oynanan maçlarda başka oynarak direkt kalbe çalışır.

    iyi oynayan futbolcu da çok konuşur. gündemde kalmak ister. maç sonu yayıncı kuruluş, yancı kuruluş..hepsine röportaj verir. ''önemli olan benim iyi oynamam değil takımın kazanması der.''..

    ha işte ben bu adamın en çok, hatta belki de sadece ne olursa olsun işini yapma halini seviyorum. kötü de oynasa, iğrenç de oynasa taraftarın kalbiyle verkaç(u: iyi siteydi :() yapmıyor.

    bu sene kendi yetenekleri ölçüsünce fena bir sezon geçirmedi, iyi oynadığı maçlar da oldu ama iyi oynadığı maçlar sonunda gene takım otobüsüne ilk binen hep kendisi oldu. röportaj için muhabir aramadı. iyi oynayan futbolcu, maç sonu takım arkadaşıyla röportaj yapan muhabirin yanından yavaş adımlarla geçer. amaç yayına dahl olmaktır, olur. bu adamda o da yok.

    iyi de oynasa, kötü de oynasa küçük hesaplara girmiyor. hep hakan balta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın