• 136
    --------muslera--------

    eboue-semih-ujfa-balta

    ?????-selçuk-melo-???

    elmander-???

    soru işaretli yerlerin doldurulması gereken transfer sezonudur. 8 oyuncunun yeri hemen hemen garantidir ve bunların 5'i yabancıdır. bu da demektir ki sadece bir tane boş yer var yabancı oyuncu için. yani sen adebeyor, kaka ve krasiçi alsan bile bunlardan sadece 1'i oynayacak. ya da defansta gökhan zan ve sabri oynayacak. ujfa ve eboue kenara gelecek.

    bu dönemin bütün esprisi yerli oyuncu transfer edebilmekte. bizim ihtiyacımız olan bölgeler forvet, iki kanat ve dmc.

    dmc: bir tek bize kalite getirebilecek gökhan inler var ama gelmesi mümkün değil kendimizi kandırmayalım. alalım meloyu başımız ağrımasın. dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım.

    kanatlar: hamit, gökhan töre ve sercan sararer. işte bizim hedef grubumuz. kesinlikle transfer etmemiz gereken isimler bunlar. 3,5 ona 2,5 buna verip kulübeye adam alacağımıza gerekiyorsa o paraları verip direk 11'e adam almalıyız ve bu adamlar da bunlar olmalı.

    forvet: burak ve eren derdiyok gibi isimler alınabilir. veya tek yabancı hakkımızı burada gerçek bir yıldızla kullanabiliriz.

    iyi futbol iyi oyuncuyla oynanıyor. takım olursan da başarı geliyor. bu sene selçuk-melo ikilisine maç başlarıyla birlikte yıllık yaklaşık 7 milyon euro ödedik, ama sonuç şampiyonluk.

    beşiktaş dağıldı, trabzon zayıfladı, fener şikeyle uğraşıyor büyük olasılıkla avrupa kupalarına katılamayacak, 2010'lu yıllar bizim dönemimiz olacak. terim başımızda bu 10 senede en az 7-8 şampiyonluk ve avrupada başarı gelecektir. buna inancım tam. yeter ki bu dönemi çok iyi geçirelim. vuralım geçelim hepsine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın