resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 604
    ısrarla kendisine rusya dışında hiçbir avrupa takımının 5m euro vermeyeceğini düşünmekte olduğum futbolcu.

    burak yılmaz açısından düşünüldüğünde kariyerine bir avrupa macerası eklemek, futbol hayatını 4 büyükleri tavaf etmekten ibaret olarak bırakmamak doğru ve akıllıca bir hareket. hatta olması gereken.

    fakat gelgelelim birde gerçekler var. avrupada bugünkü kriz ortamında hiçbir takım 28 yaşına basmak üzere olan, ömr-ü hayatında major liglerin hiçbirinde oynamamış, türkiye dışına çıkmamış, dil bilmeyen, bikaç sene önce esamesi bile okunmayan, sadece 2 sezonda türkiye liginde attığı gollerle isim yapmış ve tekrar üzerine basıyorum 2 sene sonra 30 yaşına basacak olan bir futbolcuya 5milyon euro vermez.

    2.5, 3milyondan pazarlığa başlarlar en fazla 3.75 e kadar çıkarlar. çünkü biliyorlar ki yedek olacak, başarısızlık durumunda o para biyerlerine patlayacak ve yarı fiyatına anca satacaklar.

    bir diğer durum ise senelik ücret. burak yilmaz galatasaray da maç başı ücretlerle birlikte senelik net 3.5 milyon kazanabilir. avrupada oynarsa vergilerden sonra elinde kalacak net miktar senelik 2milyonu geçmez.

    şahsi fikrim burak yilmaz trabzondan gitmeyi kesinlikle kafasına koymuş ve yol yapıyor. hala avrupadan ses seda yok.
    bir süre sonra yöneticilerine ben şampiyonlar liginde oynamak istiyorum lütfen önümü açın şeklinde demeçler verirse hiçkimse şaşırmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın