resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3973
    kurt kocayınca köpeklerin maskarası olur sözünü tam anlamıyla hakeden tecrübeli futbolcu. baros'u savunan yazarlar da sözlükte fanboy oluyor. vay anasını.

    yahu bu adamın şu an performansı yerlerde olabilir. euro 2012'ye de iyi başlamamış olabilir. 2012/2013 sezonu öncesi takımdan da ayrılabilir. ama bu baros kimdir, galatasaray'da ne yapmıştır demek ne kadar futbol fakirliğiyle ilgiliyse fransa'nın ırkçısı diye yaftalamak da o kadar rezil bir iştir. kendi ülkesinde sevilmediğini nereden biliyorsunuz. sanki bu konuda otoriteymiş gibi. 8 haziran 2012 rusya çek cumhuriyeti maçı'nda yetersiz performans gösterdiği için tataftarı yuhaladı. bu kadar. futbolun içinde olan şeyler. hasan şaş da 2008/2009'da kendi taraftarı tarafından yuhalandı. şu an fatih terim'in yardımcısı. baros'un demek seveni var ki teknik direktör michal bilek onu kadroya alıyor. henüz ilk maçta adamı yerin dibine sokuyorsunuz. 4 senedir aynı dalga, takımdan ayrılsa da kurtulsa. zaten de gidecek rahat olun antibaros'lar.

    adam 2008/2009'da 20( yazıyla yirmi) golle gol kralı oldu. penaltıyla dedem de gol kralı olur dediler. 2009/2010'da sakatlıklarına rağmen takımın en skoreri oldu. yine de yaranamadı. mustafa sarp'ların, barış özbek'lerin olduğu, avrupa'da başarıyı unutan bir takımda 4 sezon kaldı lan bu adam. hani galatasaray vefası. sonra baros'u savununca fanboy oluyoruz.

    yolun açık olsun baros...
App Store'dan indirin Google Play'den alın