resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3976
    burada "ama euro bilmem kaçta gol kralı olmuştu" diye demogoji yapılarak savunulmaya çalışılan futbolcu. galatasaray'a ne vermiş bana biri onu söylesin. bir derbi maçı mı kazandırmış? herhangi bir fernerbahçe maçında gol mu atmış? şampiyonluk mu kazandırmış bu takıma? avrupa'da takımı mı sırtlamış? ne yapmış?

    anadolu maçlarında attığı gollerle bir sezon gol kralı oldu. başka hiç bir şey yok. yeteneklidir, takım için terinin son damlasına kadar savaşmıştır ama bu takıma hiç bir şey kazandırmamıştır. ama sırf yabancı diye bu hayranlık. necati'nin galatasaray'a verdiği katkı baros'tan çok daha fazladır. fakat necati şu an takımdan gönderilse, baroscu tayfanın hiç birisinin gıkı çıkmaz çok eminim. özellikle geçen yıl devre arasında gelmesine rağmen kritik maçlarda kazandırdığı puanları bir çırpıda unuturlar. hatta arkasından atıp tutarlar yaşlıydı, fenerbahçe maçında golü kaçırdı diye. ne yazık ki bizim taraftarımızda öteden beri varolan bir hastalık yabancı hastalığı.

    ayrıca tekrar soruyorum baros'u bu kadar can siperhane savunan zatlara; hakan şükür konusunda neden bu kadar savunucu olmamıştınız? o sıralar neredeydiniz? başarıysa başarı, gol krallığıysa gol krallığı. iyi de o zamanlar neredeydiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın