resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 163
    bence transferi çok mantıklı ve de gerekliydi. potansiyeli gayet yüksek ve de ujfalusi gibi defanstan top çıkaracak bi oyuncu. üstelik bizim gibi topu ileride oynayan takımlar için kontraya yakalanmamak için de hızı gayet gerekliydi. ujfalusi gibi liderlik yeteneği yok pek ama onu da artık semih'ten bekleyeceğiz.

    bence oynadığı maçlarda melo'yu da ileride daha çok görebiliriz. çünkü defansta dany melo gibi oynayabilir. fatih terim'in elinde kapasitesini de geliştirecektir. fatih hoca'nın geçen yıl da istediği bi oyuncuydu. fiyatı ve ücreti de çok makul. fatih hoca sadece kondisyon felan yüklemiyor oyunculara bilmem biliyor musunuz siz ama pozisyon bilgisi, yer tutma gibi özel idmanlar da yaptırıyor. taktiksel olarak da kendini geliştirecektir. beğenmeyenlere diyecek lafım yok. ama şahsen ben sevindim alınmasına. ujfalusi semih ile nasıl ilgileniyorsa onunla da ilgilenecektir. ujfa reis bıraktığında gönül rahatlığıyla yerine oynar.

    gaziantepspor'daki geçen yıl ki başarısından bahsetmişler. gaziantepspor bizle birlikte en az gol yiyen takım. hatta son 9 maçta gol bile yemediler. hepsinde de en büyük pay dany'e aitti. potansiyeli ve yetenekleri çok büyük atılım gösterecektir diye umut ediyorum. zaten alınma sebebi de o. ama futbol tabi. ne olacağını kimse bilemez. burada da fatih hocaya güvenmekten başka elimizden bir şey gelmez.

    son bi söz çok büyük adamsın sen ujfa reis. hoca olursa ileride çok başarılı olacağını düşünüyorum bu öğretmenlik ve liderlik yeteneğiyle. fatih terim gibi bi hocayla çalışmak ujfalusi'ye çok büyük artılar kazandırmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın