• 49
    pes kaç olduğunu hatırlamıyorum ama fenerbahçeli bir arkadaşımla, galatasaray-fenerbahçe derbisine hayat vermekteydik. ben ilk yarının ortalarında sağ bekten koparak gelen cihan haspolatlı'nın açtığı orta ve hasan şaş'ın şık kafa golü ile maçı 1-0 önde götürüyorum.

    derken devre arası oldu ve ikinci yarının hemen başında ceza sahasının sağ kısmında kalan bölümde arkadaşım serbest vuruş kazandı. oradan kaleye vurmak zor olduğu için o dönem fenerbahçe'nin gülü olan fatih akyel ile içeriye doğru orta açmak istedi ve top açık ara auta çıktı. fakat o da ne ekranda gs:1 fb:1 today goal: 1 fatih akyel yazıyor ve fenerbahçe'liler gol sevinci yapmaya başladı. tabi bizim arkadaşta seviniyor, bu golü kaydedicem falan dedi kaydetti. pozisyonun tekarı falan dönüyor top autta ama gol olarak gözüküyor. haliyle çıldırmamak elde değil.

    küfür ede ede start'a bas lan falan dedim. start'a bastı bu sefer de santra ile maç başlıycak derken bir de baktık ki mondragon aut atışı yapıyor. maçın skoru da eskiye dönmüş gs:1 fb:0 diye. tabi bu sefer ben yarıldım o dumura uğradı. yani anlayacağınız kısacası yanlış anons durumunu pes daha o zamanlar tahmin etmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın