• 1
    yavaş yavaş heyecanı hissetmeye başlayan yazarlardır.

    şimdi, lys olayı biraz karışık. iki haftadan oluşuyor. örneğin 16 haziranda matematik - geometri sınavı varken 23 haziranda edebiyat - coğrafya sınavı var eşit ağırlıkçılar için. sayısalcılar içinse fizik - kimya - biyoloji sınavı 24'ünde. ama tüm sınavlar(u: matematik, edebiyat, tarih, coğrafya, geometri, fizik, kimya, biyoloji, yabancı dil) bu tarihler arasında gerçekleştirileceği için böyle bir başlık açmayı uygun gördüm. neyse.

    lys'ye ben de gireceğim bu sene ve açıkçası bende heyecandan ziyade korku var biraz.(u: şemsiye korkusu tarzında :(() sınavları kafaya takan biri olmadım hiçbir zaman ama şu sıralar gece 4'ten önce uyuyamıyorum. vücut fazladan adrenalin salgılıyorsa demek ki.. muhtemelen fazla emek vermemenin getirdiği bir tedirginlik bu. bugün itibariyle lise de bitti, liseli mode off artık 94'lü tayfa için. artık kozlar bizim elimizde. hehe. şu sınav da bitse de gitsek artık.

    neyse efendim, esas mevzuat şudur:
    bu sınava girecek tüm yazar / çaylak / okur / misafir arkadaşlarıma başarılar diliyorum. inşallah herkesin gönlüne göre olur. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın