• 546
    geçen leyla ile mecnun'un bir yerinde ismi geçmiş. mecnun ''korksak beşiktaşlı olmazdık.'' diye bir laf etmiş herhalde. arkadaş bunlar bu lafı aldılar, her tarafa, her yere yazdılar. mecnun beşiktaşlı'ymış da, korkmasa beşiktaşlı olmazmış..mecnun beşiktaşlı'ymış. leyla ile mecnun'daki mecnun, hani yakışıklı çocuk. işte beşiktaşlı'ymış o abi. o dizinin senaristi var ya, o da beşiktaşlı'ymış. beşiktaş yea..

    twitter'de tt bile bile yapmışlar. sanırsın mecnun, gölcükspor dedi amk. böyle heyecan, böyle bi coşku filan. kuştepespor'un adı geçse, kuştepeliler bu kadar sevinmezdi.

    en son mustafa denizli'yle şampiyon olduklarında, ''şampiyon oldular ama boluspor gibi seviniyorlar.'' demiştim. geçen ''tarihlerinde hiç bu kadar üçüncü büyük olmamışlardı.'' dedim. şimdi bir adım ileri götürüyorum;

    bugün eskişehir deplasmanları öncesi, ''sert deplasman abi, 1 puan kötü değildir.'' diyoruz ya. işte üç dört sene sonra dışardaki beşiktaş maçları için de aynı şeyi diyeceğiz. ama bu sefer iklimi hesaba katmadan söyleyeceğiz. derbi olmaktan çıkacak beşiktaş maçları. zorlu viraj diyeceğiz. galatasaray zorlu beşiktaş virajında :( söylemesi bile keyifli amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın