• 556
    turk futbolundan daha pislik bir haldedir, daha igrenc daha mide bulandirici bir haldedir.

    90'a yakin kisinin sorgulandigi, en azindan yarisinin iceri girip aylarca hapis yattigi, turk sporunun yuzkarasi "sike davasi" surerken bir kere bile "boyle sike gorulmedi" diye baslik atmayip, ispanya ikinci liginden korner ve sut atilmamis olan bir maci cikarip, manset yaparlar.

    iste sike bu! sike bu macta yapildi! bal gibi sike! diye sadece okuyuculuari kiskirtarak ve ulkemizde devam eden davayi sanki hic yokmus, yasanmamis, sanki sikeden kimse ceza almamiscasina diger ulklerdeki maclara bok atarak kendimizi aklamaya calisacak kadar zavalli bir durumdadir

    yurtdisinda yasayan ve dolayli olarak yurtdisi basini takip eden bir sporsever olarak sunu soyluyorum, daha once hicbir gazete mansetinde, turkiye"de devam eden sike davasi icin bile "boyle sike gorulmedi!" anlamina gelen bir baslik atildigini gormedim. boyle itham iceren bir basliga rastlamadim.

    ustelik dunyaya rezil oldugumuz, suclamalarin arasinda "ekonomik cikarli orgut olusturmak" olan ve zanlilara 30-40 sene hapis cezasi istenen bir dava icin bile yurtdisi basin "boyle sike gorulmedi!" diye baslik atmamistir.

    bu mantik, aynen fenerbahcenin yaptigi savunma mantigi ile dogru orantilidir. "biz temiz degilsek, kimse degil" mantigidir. sanli turk medyasi, aslinda bunu ima etmeye calismistir, "bizde sike var, ama bakin burda da sike var..."

    ustelik ispanya'da sike oldugu yargilayan ve hakkinda hukum veren yine kimdir?
    tabiki turk medyasidir.

    biz arlanmayiz, utanmayiz, biz buyuz. bizim icimiz bu.

    qtm

    --- alıntı ---

    böyle şike görülmedi

    ispanya 2. ligi'nde son yılların en fazla şike kokan maçı oynandı. uefa'nın "şikeye sıfır tolerans" sloganına taş çıkartacak cinsten oynanan karşılaşma oynandı.

    --- alıntı ---

    http://www.sabah.com.tr/...an-hareketler-bunlar
App Store'dan indirin Google Play'den alın