• 48
    2008 de kurulan sözlüğün bu kadar büyümesine, yeni arkadaşlıkların dostlukların kurulmasına vesile olan turnuvalar silsilesinin son halkasıdır. kapılar herkese açıktır. kadrolara takım sınırlaması nedeniyle (mecburiyet) giremeyen arkadaşlar isterse seyirci olarak, tanışma babında katılabilirler. keza bu yolu deneyip bizlerle tanışanlarla enseye tokat göte parmak aşamasına kadar geldik. *

    turnuva daha önce olduğu gibi yine vezirspor tesislerinde olacak. ulaşım yönünden en iyi konumda olması ve tesisin diğer sahalara göre daha iyi olması bunda en büyük etken. ama en son oynadığımızda gördük ki maçların oynanacağı saha çok kötü bir hal almış. zannedersem turnuva zamanına kadar da bu şekilde gider diye tahmin ediyorum. o yüzden sahayı görünce hayal kırıklığına uğramayın.

    takımları olabildiğince dengeli yapmaya çalışacağız ama sizde takdir edersiniz ki çoğu arkadaşımız yeni olduğundan bu dengeyi ancak sahaya adım attıktan sonra öğrenebileceğiz. o yüzden vay "benim takım çok güçsüzdü", vay "beni takozların içine koymuşlar" demeyiniz.

    maçlarımız hep fair-play çerçevesinde gerçekleşiyor. ister yeni gelen olsun ister daha önce bizlerle oynamış olsun fark etmiyor. kimse futbolunu kanıtlamaya çalışmıyor efendi gibi oynayıp gidiyoruz. gereksiz sertliklere, tartışmalara gerek yok diye düşünüyorum. o yüzden katılımcıların bu konulara da dikkat etmesini rica ediyorum.

    ayrıca bu bir turnuva olduğundan tüm katılımcıların zamanında tesislere gelmesine dikkat etmesini rica ediyorum. sonuçta istanbul'da yaşıyoruz bazı aksaklıklar olabilir o yüzden temkinli davranıp erken gelmekte fayda var. ayrıca son dakika satışları tarafımızca hoş görülmemektedir. satanın pipisini kesmiyoruz orası ayrı bir konu ama sonuçta insanlık hali bir problem çıktığında mümkün olduğunca erken haber vermekte fayda var. sonuçta bunun bir turnuva olduğunu unutmamak lazım.

    sözün özü;
    diğer iki turnuva da olduğu gibi bu turnuvanın da güzel olacağına eminim. tüm katılımcılara başarılar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın