• 34
    --- son durum ---

    üzerinde çoğunlukla durulan iki konu var. bunlara bir açıklık getirelim.

    birincisi, katılmak isteyen birçok arkadaşımız, katıldıkları takdirde hangi takımda olacaklarını soruyorlar. dediğimiz gibi, turnuvanın nasıl şekilleneceği katılım oranına göre belli olacak, saha ayarlaması, format ve fikstür bu gelişmelere göre belirlenecektir. saha ayarlaması ve fikstür belli olur olmaz turnuva talimatnamesi başlığa yazılacak ve her takıma bir kaptan seçilerek katılımcılar uygun takımlara dahil edilecektir. yani hiçbir yazarımızın ben takım bulamam veya dışarıda kalırım diye bir endişesi olmasın. veya diyelim ki siz dışarıda kaldınız ama bir maça bir takımın as oyuncusunun gelememe durumu oldu. siz de uygun olduğunuz takdirde o takımın yedek oyuncusu olup, o takımda o oyuncunun yerine oynayabilirsiniz.

    ikincisi ise başlık altında ''davet edilirsek, davet bekliyoruz'' gibi ibareleri kullanmamanızı önemle rica ederiz. bu turnuva her galatasaray sözlük yazarına açık bir turnuvadır. çekinmeden, katılım için başvuru yapabilirsiniz. tüm yazarlarımızı ya oyuncu olarak, ya da tribünde seyirci olarak aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. öncesinde de söylediğimiz gibi sadece bir halı saha turnuvası değil, bütün yazarlarımızın tanışacağı, kaynaşacağı ve keyifli anlar yaşayacağı bir galatasaray sözlük etkinliğidir.

    şu ana kadar yaptığımız anket ve yoklamalara göre turnuva için en uygun tarih 16-17 haziran gibi duruyor. saha ayarlaması, turnuvanın ne zaman olacağı da bunu müteakiben bu haftaiçinde belli olacak. katılım için özel mesajla iletişime geçtiğimiz ve geçen arkadaşlarımızın anbean olarak turnuva başlığını takip etmeleri önemle rica olunur.

    --- son durum ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın