resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1775
    savcıya helal olsun demek ki halen namuslu, korkusuz insanlar var bu memlekette. fakat yine de ben aziz yıldırım'ın ceza alacağını sanmıyorum. muhakkak bu mevzu bir yerlerden döndürülmeye çalışılacaktır. kanun karşısında herkes eşit mi göreceğiz. şimdi herkes "ya bu insanlar adam mı öldürdü, birine tecavüz mü etti?", "bu cezalar katiller için, tecavüzcüler için bile istenmiyor", "ne yapmış bu insanlar; olur mu, böyle ceza verilir mi?" türünden hakim ve savcıları linç etmeye götürecek şikeci yandaşı kampanyalara hazırlıklı olsun. zaten şimdiden sözlükte başladığını görüyoruz. suçu hafife alma, suçluyu övme gibi davranışların nasıl karşılık bulacağını göreceğiz. taraf değiştirenleri, kıvıranları, yeni yeni rüzgar güllerini görüp iğreneceğiz.

    "tahkim 5'e 4, pfdk 6'ya 3 biz de" diyordu birileri. bakalım türk adaleti için de benzer şeyler geçerli olacak mı? kimse aklından çıkarmasın bu davaya konu olan şahıslar sıradan insanlar olsaydı hiç birimiz ne bu mevzuyu, ne de istenen/verilen cezaları iplemez, ilgilenmezdik. inşallah suçlu bulunanlar en ağır cezaya çarptırılırlar.

    bu arada davanın seyrine göre, ileride tehdit, adam vurdurma, azmettirme gibi bir takım suçlar ortaya çıkarsa da kimse şaşırmasın.

    tekrar söyleyeyim ben aziz yıldırım'ın ceza alacağına inanmıyorum. neden diye soracak olanların değiştirilen 6222'ye, değiştirilen 58'e, değiştirilen etik kurulu kararlarına ve pfdk kararlarına bütünleme sınavına girecek bir öğrenciymişcesine şöyle bi göz gezdirmelerini tavsiye ederim. acaba bütün bu değişiklikler ne amaçla yapıldı ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın